Eda sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Com Da Ev Sahibinden Diye Verilen İlan Aldatmacası

23 Nisan 2023 14:31

Sahibinden com. Da ev sahibinden olarak verilen 1045033040 numaralı
ilan Ares yapi ilanı çıktı. Daireyi görmek için 30 km gittiğimizde kendimizi yapi firmasının içinde, emlak ofisi gibi başkalarına ev satılmaya çalışılan bir ortamda bulduk. Daire bize ait komisyon vermiyorsunuz emlakçı değiliz dedikleri zaman, tamam daireyi görelim dedik bu sefer de ilanda Beylikdüzü OSB de olması gereken dairenin Esenyurt Fatih mah. De olduğunu öğrendik. Sahibinden com bu tur şikayetleri değerlendirmiyorsa o da bu kandırmacanın içinde demektir. İnsanlarla dalga geçmek bu kadar kolay olmamalı.

profile profile profile
23 Nisan 2023 14:56 (Şikayetten 24 dakika sonra)

23 Nisan 2023 17:59

Beni arayıp ilan kalktığı için şu an işlem yapamıyoruz demiştiniz ilanı tekrar koymuşlar inceleyin lütfen.

08 Haziran 2023 22:48

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

08 Haziran 2023 23:54

Saka misiniz? 23 nisandaki şikayete simdi geri dönüş yaptık diyorsunuz ki böyle bir şey yok çözüm sunamadınız o ilan kaldı orada daha sonra yine size iletmeme rağmen başka insanların da o ilanı görmesine izin verdiniz

Okyanus
Okyanus

Sahibinden com da bu işin içinde demek ki

Canan
Canan

Bende ilanı gördüm şaşırdım arayacaktım ama huylandım şikayet hiç var mı diye baktım ve sizden ve şikayet sitesine teşekkür ediyorum sayenizde bilgilendik

Eda

1091403667 numaralı ilan da yapı firması, sahibinden'in bunlara bir çözüm bulması şart... Yapı firması olduğunu bu sefer ilan adresine gitmeden öğrendim ama evin konumunu özellikle sordum "detaylı bilgi için arayın" diye cevap vermediler. Demek ki onun da konumu yanlış

Ev Satışında Mağduriyet Ve Masraf İadesi Talebi

06 Kasım 2025 21:47
Gul sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Komisyon Ve Kargo Ücretleri Satıcıları Mağdur Ediyor

20 Kasım 2025 16:27
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden İlan Kısıtlamaları Ve Yüksek Komisyon Mağduriyeti

20 Kasım 2025 14:23