24 Eylül 2023 18:1333.810

Sağlık Bakanlığı CİMER'e 2019'dan beri uyuz hastalığıyla ilgili yazdım. Kaşınıyoruz ve ilgisiz devlet yönetiminden dolayı hem bu dünyada hem de ahirette şikayetçiyim.

Devlet doktorları, bilimciler ve keşifçiler, bu memleketin doktorları olarak halkını korumak yerine paraları ceplerine indirerek hizmet ettiklerini sanıyorlar.

İlacı olmayan bu hastalıktan dolayı kaç kişi cinnet geçirdi, kaç kişinin psikolojisi bozuldu, sağlığımız bozuldu ve ayrılıklar, geçimsizlikler yaşandı.

Her gün kaşınmaktan illet geldi. İnsanlığımıza kimse kulak vermiyor, görmüyor. Rabbim, yaşadıklarımızın karşılığını versin.

Ebru
Benzer Şikayeti Var
2 Ekim 2023 13:50

17 Eylül' de teşhis, 26 Eylül' de deliksiz bir uyku. Acilen! Tırnakları kes. Ev, çanta, araba, ofiste kullanmadığın tüm eşyayı sıkıca poşetleyerek kaldır. Halılar ilk iş! Beyaz sirke-su 1/1 ölçü sulandır. Her yere sık. Kaşınan yere uygula. Sabah nevresim, üst baş poşetle. 8 gün açma. Kükürt sabunuyla 2-3dk sabunlan. Kuru ve tüm vücudu yağla, kremle. Yeni, yüksek ısıda ütülenmiş kıyafetler giy. Gün boyu bol kolonya ve sık el yıka. Akşam yeni ve ütülü nevresim, yastık, battaniye kullan. İyi bir eczaneden hazırladıkları ilaçlı kremi al. 2 gün ilaçlı krem, aynı nevresim ve kıyafetler. 2 gün normal yağ, krem ve her gün yeni ütülenmiş kıyafetler. Çıkardığın her şey 8 gün sıkı poşetli. Sonra ısı 60 yıka, ütüle. Uyuz yerleşip yumurtluyor. Erkek ölüyor. Dişi dışkılama ve yumurtlamada. Arada çıkıp nefes alması gerekiyor. Derin yağ, kremle kaplı nefes alamıyor. Bol temizlik, bol krem yağ vs. Ortada ne kadar eşya, uyuz o kadar bulaşmaya devam. Dr. Hast. Hikaye. Sallıyorlar. Bilgi bile veren yok.

27 Eylül 2023 22:03

Yanlış ilaçlar kullandığınızdan geçmiyor. Sante Plus Sante Care Cilt Bakım Losyonu bunu alacaksınız, Google'dan arat, zaten yorumlardan görürsünüz nasıl işe yaradığını, çaresi bu losyon ve geçiriyor.

Sağlık Bakanlığı Uyuz Hastalığı Ve İlaçlar

15 Kasım 2023 00:0422.865

Yaklaşık bir aydır kaşınıyorum. Artan kaşıntının normal olmadığını düşünerek doktora gittim. 'Uyuz değilsin' diyerek ben...

2 Destek1 Yorum

Sağlık Bakanlığı Milletçe Uyuz Olduk

22 Ocak 2024 12:1739.868

Uyuzun belirtileri ortaya çıkınca aile hekimine gittim baktı, kaşıntı yok deyince e bu uyuz deği, kıl dibi iltihaplanmas...

1 Destek5 Yorum

Uyuz Salgını Var Hatay'da Yardım Edin Lütfen!

Uyuz Salgını VarHatay'da Yardım Edin Lütfen!

İbrahim
Sağlık Bakanlığı Uyuz Hastalığına Yakalandık