Sağlık Bakanlığı Devlet Hastanesinde Tüp Bağlatma Ücreti

21 Mayıs 2023 16:30

3. Sezaryen doğumumu yaptım. Ve tüplerimi bağlatmak istedim bunun karşılığında 3.700 TL ücret istediler zaten bundan sonraki doğumlar tehlikeli. Oluyor devlet hastaneleri kabul bile etmiyor araştırmalara gönderiyorlar buna karşın önlem almak istiyoruz üstüne bir de para ödüyoruz 3 tane çocuğun var zaten zor geçiniyoruz nereden bulabiliriz o kadar parayı saglik Bakanlığına sesleniyorum buradan

Yorumlar (9)

Hatice
Hatice

Bende tüplerimi bağlatmak istedim hatta bugün öğrendim Bursa büyük şehir hastanesin de bütün işlemleri yaptık gün alamaya gittiğimde on bin istediler bir de devlet hastane si şok oldum ve hala şaşkınlık içindeyim bu ne kadar saçma sapan bir şey

Semra
Semra

02:02:2024 Şehir Hastanesi devlet e ait değil mı anlayamadım bağlatma işlemi için her şey ayarlanıyor kan vs alınıyor gün verilecek ama ücretli olduğu söyleniyor ücreti öğrenmek için gittim 26 bin dediler bu nedir özel hastane mi

Gültaze
Gültaze

Merhaba benimde 4çocuğum var bugün hastaneye gittim muayene olduktan sonra tüplerimi bağlatmak istediğimi söyledim 5-6bin tl civarı ücreti var dedi doktor anlamadığım şey şu devlet Hastanesi bu sigorta karşılaması gerekmiyor mu?

Meliz
Meliz

Diş hastanesinde nasıl diş yaptırırken belli bir ücret alıyorlar bundada o yüzden alınıyormuş

Büşra

Siz oldunuz mu peki ameliyatı

Seda
Seda

Bende 2 yıl önce Darıca Farabi devlet hastanesinde doğum yaptım 3 çocuğuma benden 850 TL bağlatma parası aldılar. Her yerde ücretsizmiş bilmiyordum. Bizim de durumumuz iyi değildi ama mecbur vermek zorunda kaldık

Karcan

Bende farabıde oldum ısım saçma tarafı da su ameliyat esnasında bağlatırsam ücretli daha sonra özel olarak bağlatmaya gelirsem ücretsizmiş tekrar ameliyat masasına yatmanın manası ne acaba bende mecbur olarak 3.700 TL verdim

Nerede ücretsiz yapiloyormuş

Karcan

Çok haklısınız bende aynı mağduriyeti yaşadım maalesef ama mecbur kaldığım için çocuklarımın rızkından kestim ve ödedim parayı

Sağlık Bakanlığı Beta Hcg'nin Bakılmaması

06 Temmuz 2024 12:01