Bitci Kripto Para Borsasında Hesap Askıya Alınması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Bitci Kripto Para Borsasında Hesap Askıya Alınması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Bitci kripto para borsası, sebepsiz yere hesabımı incelemek üzere askıya aldı. Sadece tek bir alım emri girdim. Müşteri hizmetleri, en kısa sürede çözeceğiz diyerek kaç gündür hesabımı açmadı. Bütün parama el koydular resmen. Bu yoruma da 'kısa sürede çözeceğiz' ilettik diyecekler eminim ama bir işlem yine yapmayacaklar, işleri oyalama. Konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

10 Aralık 2024 12:20

Bitci. Kripto para platformu tarafından hesabım 26.11.2024 salı günü askıya alındı ve halen açılmadı. Hiçbir usulsüz işlem yapmamam rağmen borsa hesaplarımdan para çekim işlemini engel koymuş durumda. Türkiye'nin en güvenilir borsasıyız diyerek bizlere güven veren bir borsanın bu işlemleri kaç gün olmasına rağmen hesabınız inceleme altında diyerek tutması hiç etik değil. Hesabımın acilen açılması için gerekli işlemlerin acilen yapılmasını istiyorum

28 Ekim 2024 13:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

28 Ekim 2024 13:47

Bu cevabı 50 kere aldık çözüm falan yok oyalamaca sadece.

30 Ekim 2024 15:33

Sorunum çözülmedi burada nasıl oluyor da çözüldü görünüyor.

7 Kasım 2024 14:22

Thanks.

Merhaba Konu ile ilgili uzman ekiplerimize bilgilendirme sağlanmış ve yaşamış olduğunuz durum hakkında çözüm sürecimiz tamamlanmış bulunmaktadır. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

Benzer Şikayeti Var
30 Ekim 2024 16:08

Benimde hala çözülmedi sürekli inceleme deyip duruyorlar ilgili birim deyip duruyorlar hiçbir şekilde geri dönüş yapmadı kimse resmen parama el koydular

Benzer Şikayeti Var
30 Ekim 2024 05:11

Aynı sorun 24 Ekim'den beri bende yaşıyorum hala sorunum çözülmedi ilgilenen kimse yok dalga geçiyorlar canlı destek sürekli beni engelleyip sohbetten atıyor 😡

Bitci Borsası'nda Haksız Hesap Askıya Alma ve Para El Koyma

Baver

Bitci hesabımın nedensiz yere askıya alınmasından dolayı 28.035 TL Bitci Borsası üzerinden alım satım yaparak kâr ettiği...

1 Destek2 Yorum

Bitçi Borsası'nda Hesap Blokesi Ve Güven Sorunu

Tevfik
4 Kasım 2024 16:541.721

Bitçi borsası, sebep göstermeden hesaplara bloke koyup milletin parasını borsa içinde hapsediyor! Bitçi, hiç haber verme...

Bitçi Borsası'nda Hesap Blokesi Ve Güven Sorunu
1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Safebit Varlıklarımı Taşıma Sorunu!

Safebit VarlıklarımıTaşıma Sorunu!

Ramazan
Safebit Albedo Token Sorunu

Safebit Albedo TokenSorunu

Nurullah
Bitçi Global Ve Safebit Firmasının Çıkarmış Olduğu Sorunlar!

Bitçi Global VeSafebit Firmasının Çıkarmış Olduğu Sorunlar!

Nurullah
Safebit GBT Token Delist Edileceğini Söylediler 60 Bin Tl Para Yatırdım!

Safebit GBT TokenDelist Edileceğini Söylediler 60 Bin Tl Para Yatırdım!

Feramis
Safebit İlgisiz

Safebit İlgisiz

Nero
Safebit Coinler Hesabıma Geçmedi!

Safebit CoinlerHesabıma Geçmedi!

Murat