01 Kasım 2024 13:43

Versace markalı saatim düşme sonucu makinesi arıza verdi ve Akasya şube Saat & Saat mağazasına götürdüm. Ertesi günü 9 bin TL karşılığında yapabileceklerini söylediler. Ben de yenisini almaktansa yapılsın dedim. 30 Ekim'de akşam vaktinde beni arayıp sabah zam gelecek, parayı göndermeniz gerekiyor dediler. Ben de halbuki ertesi günü gidip alacaktım zaten. Ki zam gelse ne olur? Ben o anın fiyatından yaptırmışım zaten. 1 gün sonra zam geliyor diye aranır mı? Koca Saat & Saat, benim göndereceğim 9 bin TL'ye mi kaldı? Neyse, parayı havale yaptım, ertesi günü de gidip saatimi aldım. Eve gelip kontrol ettim, saatimin kadranında 'e' harfi silik, 's' harfi silik, tuhaf tuhaf çizikler var. Aradım mağazayı, bizimle ilgisi yok diyor. Ben saatimi verirken kesinlikle böyle şeyler yoktu. Bir sürü bayisi olan koca Saat & Saat'in bu şekilde yol izlemesi çok üzücü. Yıllardır saatlerimi, takılarımı oradan alırım, ilk defa pişman oldum. Bir daha kesinlikle önünden dahi geçmeyeceğim.

04 Kasım 2024 14:53 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Ürün aldığı darbeden dolayı tamamen dağılmış şekilde mağazamıza teslim edilmiştir. Ürünün işlemi tamamlanmıştır. Ürüne mağaza verilen bir zarar olmamıştır. Saygılarımızla

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 15:46
Saat Ve Saat Satış Sonrası Problemli.

26 Temmuz 2023 15:08
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 16:53

Nazlıcan
16 Eylül 2024 19:39
Akasya Saat & Saat Mağazasının Kusurlu Ürünü Değişim İade Yapmaması
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
21 Mart 2024 14:07