Duygu sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 12:52

Merhaba; 12/11/2023 tarihinde tarafıma annem tarafından Saat & Saat Optimum AVM mağazasından 19.570 TL değerinde gc marka saat hediye alınmıştır. Ürünü doğum günüm olan 19 Kasım tarihinde hediye olduğu için annem tarafından teslim aldım. Hiç takmadım kutuyu açtığımda kasada çatlak fark ettim mağazaya kullanmadığımı bana ait olmayan bir çatlak olduğunu bildirdim. Servise gönderildi. Ancak 4000 TL ücret karşılığı tamir olacağını bildirdiler. Aynı mağazanın İstinyePark şubesine gidip fikir aldım. Müdürü şu şekilde fikir verdi. Benzer olay yaşamıştık belkide mağazada ufak gözle görülmeyen bir darbe aldı vitrinde veya başka bir müşteriye ürün gösterirken sonrasında kutuda büyüdü der. Sonuçta bana sıfır ürün verilmedi vitrindeki satışa sunulan ürün vitrinden alınarak verildi. Çatlağın tarafımca oluşmadığı. Ürünü hiç kullanmadığımı bildiririm. Tarafımca yıllardır hep saat alışverişimi Saat & Saat markasından yapıyorum böyle bir mağduriyeti yaşamak üzdü beni malı değeri 19.570 TL olan saat için 4000TL Ücret ödeyecek olmak üzücü. Ürünün başka bir marka ürün ile değişimini talep ediyorum. İlgilenilmesi rica olunur. Saygılarımla

02 Şubat 2024 15:01 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Konu hakkında bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

Duygu
Duygu
04 Şubat 2024 15:50

Beni siteye yönlendirmeniz bir çözüm değil sayın yetkili geri dönüş bekliyorum

Melek sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 13:06
Saat & Saat Ve Jacques Philippe Marka Saat Hakkında
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 12:00
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Üç Aylık Saatte Teknik Arıza, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

09 Temmuz 2025 14:02
Saniye sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 17:59