Ahu sonuçtan hiç memnun değil

Rüya Mobilya Dolabımızı Yarım Bıraktı Ve Aylarca Bekletti Mağdur Etti

27 Nisan 2024 00:18

Karabük'te Rüya mobilya isminde bir mobilya atölyesi ile mutfak dolaplarımızı, vestiyer ve gardırop vs yapılması üzerine anlaşma yaptık. U*** B**** isminde iş yeri sahibi bizden ödemeyi peşin aldı aramızda sözleşme olmasına rağmen aylarca bekletti Olabilecek en kötü malzemeleri kullanarak yarım yamalak işini tamamladığında artık sabrımız tükendiğinden beklemeye devam ettik. Dolaplarımızın kapakları dahi takılmadı ama ben elimde sözleşme olmasına rağmen girişimde bulunmadım. Bu platformdan yaptığım şikayetlerde güzel sonuçlar aldım. Biz en kısa sürede hukuki sürecide başlatacağız. Buradan da sesimi duyurmayı uygun buldum

Ahu
Ahu
30 Nisan 2024 20:28

Şikayetimi tekrarlamak istiyorum. Karabük Bağ Essan Sanayi Sitesinde mobilya üreticisi olan Rüya Mobilya henüz bizimle iletişime geçmedi. Aylar önce ödemeyi tam olarak aldıkları halde mutfak dolaplarımızı komik bir şekilde yapıp daha doğrusu yarım bırakıp işlerine geri döndüler. Dolaplarımızın kapakları takılmadı. Yaptıkları iş çok başarısız ve kalitesiz. Bu mağduriyetimizi giderseler bile bu kadar zamandır beklettikleri kandırdıkları için buradan sesimi duyurmak istiyorum.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Etik Dışı Davranışlar Ve Kalitesiz Ürünlerle Mağduriyet Yaşatan Mobilyacı

31 Ocak 2025 22:36
Etik Dışı Davranışlar Ve Kalitesiz Ürünlerle Mağduriyet Yaşatan Mobilyacı
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 21:10

Dream Decoras İşini Tam Bitirmedi, Mağdur Olduk!

11 Temmuz 2024 23:38

Adana Mobilya (Adanamobilya.com) İşin Yükümlülüklerini Yerine Getirmeyip Kişiyi Mağdur Etmesi

11 Ağustos 2023 11:59