Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Rowenta Media Markt'tan Alınan Süpürge Tamir Edilemedi, Yetersiz Çözüm Teklifi

09 Ağustos 2024 17:47

İyi günler Media Markt'tan 3 yıl önce almış olduğum Rowenta marka dikey süpürgeyi yine Media Markt aracılığıyla koruma paketi kapsamında servise akü değişimi için gönderdim. Fakat ürün arızalı geldi. Kendi kendine çalışırken durmaya başladı. Arıza videosunu çekip yeniden servise gönderdim. Servisten ürünün tamir edilemeyeceği perte çıkarıldığı ve ürünü 3 yıl önceki almış olduğum fiyattan hediye çeki verileceği bilgisini verdiler. Garantisi koruma paketi ve kullanım ömrü bitmemiş ve kullanıcı hatası olmayan bir ürünün tamirini yapamayıp bana çerez parası teklif ediliyor. Media marketle görüşmeden bir sonuç alamadım. Ayıplı ürünün varsa muadili yoksa üst modelini talep ediyorum. Ayrıca madem koruma paketi sigortası bir işe yaramıyor. Neden müşteriye bu sigorta satılır.

10 Ağustos 2024 10:13 (Şikayetten 16 saat sonra)
10 Ağustos 2024 14:35
10 Ağustos 2024 15:07

Rowenta ile yaptığım görüşme neticesinde biz bir şey yapamıyoruz servisle görüşün şeklinde bir yanıt aldım garantisi ve kullanım ömrü bitmemiş bir ürünün arkasında durmamanın adı nedir insanlara ayıplı ürün satıp üstüne bir de sigorta yaptırıp sonrada maalesef bir şey yapamıyoruz demek koskoca markaların ayıbıdır yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı bilmenizi isterim

12 Ağustos 2024 10:24

Şikayetimle alakalı dönüş yapmanızı bekliyorum ama sizde haklısınız tabi ülkede tüketici hakkını koruyan bir kurum olmadığı için bu kadar cesaretlisiniz

Bente
Bente

Ellerinde aynı ürün ya da bozuk olan parçası yoksa bunu ellerinde olan yeni üst modelle değişmek zorundalar. Ben Grundig robot süpürgede yaşadım servise gitti yapamadılar bana huc haberim yokken sıfırdan bir üst modelini yolladılar. Sunu unutmayın elinizde bulunan tüm elektronik ürünler garantisi bittikten sonra 10 yıl daha parçasını bulup ücretli şekilde yapmak zorundalar parçası yoksa yeni bir ürün ya da güncel fiyatı iade etmek zorundalar. Tüketici hakeme başvurun mutlaka

İsmail
İsmail

Elinizdeki video ve belgelerle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun. Ancak oradan da para iadesi kararı çıkıyor genelde.

13 Temmuz 2024 09:15
Electrolux Garantisi Devam Eden Ürüne Garanti Hayır 3 Değil 2 Yıl Diyorlar.
Electrolux Garantisi Devam Eden Ürüne Garanti Hayır 3 Değil 2 Yıl Diyorlar.
Taha sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 14:53

19 Ocak 2024 16:10