Rönesans Vip Güzellik Salonu Ayıplı Hizmet

16 Aralık 2023 16:05

Yüzümdeki leke ve çukurlar yüzünden başvurdum. Yüzüme 4 seans mezoterapi ve 4 seans cilt bakımı önerdiler ve yüzümün tamamen düzeleceğini vadettiler. 4000 TL olan kampanyayı 2000 TL'ye aldım. Yüzüme buhar tutup kil maskesi ile cilt bakımı adı altında, herkese kullanılan pedlerle yüzüm temizlendi. İşlemler sonucunda yüzümde yıllardır oluşmayan derecede irinli sivilceler oluştu ve eski halinden daha kötü bir hale geldi. Kendim düzeltmeye çalışmak zorunda kaldım. 3 ay boyunca şubeyi arayıp, her seferinde eleman değiştiği için farklı insanlara aynı olayı anlatmak zorunda kaldım ve bir sonuç alamadım. Yüzümün geldiği halini düzeltmek için ekstra ücret alacaklarına, zar zor paranın 1500 TL'sini geri verdiler. Tamamen para kaybı ve zamanımın değerinden oldum. 6 ay öncesinin parasıyla şu an yüzümü düzelttirmeye bile yetecek bir destek sağlanmadı.

Çalışanlar tamamen ilgisiz, 'Biz sizinle ilgilenmek zorunda değiliz, muhatap biz değiliz.' tarzında cümleler kullandılar. Yüzümü bilinçsiz işlemlerle düzeltmeyi vadetmişler ve bu hale getirdiler. Orada çalışıyorsanız ilgilenmek zorundasınız. İşiniz bu. Derdimi her anlattığımda 'Yetkiliyle görüşeceğiz.' deyip sonuç vermeyip, hasarı onarmaları gerekirken, b** b*** gibi lütfedercesine parayı kesip atmışlar. Bu tamamen saygısızlık. 2000 TL ile kimse zengin olmaz, ancak hem vakit kaybım hem cilt hasarım hem de gördüğüm muameleden dolayı hak ettiğimi savunacağım.

28 Ocak 2025 17:16

Etlik Suit Güzellik Merkezinde Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunu

27 Mart 2025 12:11

17 Ekim 2023 12:01
Müge sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 08:32

Suna Luxury Beauty Lüks Bakım Hizmetlerinde Beklentiler Ve Gerçekler