Ahmet sonuçtan çok memnun

Kocaeli Romatem Yanlış Bilgi Verip Ödeme Alındı.

26 Şubat 2024 15:18
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Kocaeli romatemin ilgilenmediği yerde genel merkez olaya el atıp hemen çözüm ürettiler bu yüzden kurumsal yerler çok önemli ilgileri için teşekkür ederim”

20 Ocak tarihinde Kocaeli Romatem'e, bir arkadaşımın daha önce babaannesini sendika indirimi ile ücretsiz olarak muayene ve tedavi ettirdiğini söylemesi üzerine ve önerisiyle, dedemin ayaklarındaki rahatsızlık ve kendim için diyetisyen konusunda bilgi almak amacıyla gittim. Durumu yüz yüze anlatarak, hangi sendikaya üye olduğumu ve dedemin bu hizmetten yararlanıp yararlanamayacağını sordum. Tedavi ve muayenenin ücretsiz olduğu bilgisini aldım. 19 Şubat tarihinde saat 16.00 civarında tekrar bilgi almak ve randevu almak için Romatem'e gittim. Burada da yine dedemin rahatsızlığından bahsederek daha önceden verilen bilgiyi teyit etmek istedim ve yine ücretsiz olduğu bilgisi verildi. 20 Şubat 16:40 saatine randevu verildi. Dedemi götürdüğümde daha önce iki kez ücretsiz olduğu söylenen muayene bu sefer '1. derece değil' denilerek 845 TL olarak ücretlendirildi. Durumu izah etmeme ve daha önce belirtilen tarihlerde belirli kişilerin bu bilgileri verdiğini söylememe rağmen ücret alındı. Genel merkeze şikayet ettim. Daha sonra Kocaeli Romatem'den dönüş yapılarak böyle bir bilgi vermediklerini söylediler ve inkar ettiler. Kocaeli Romatem firmasından, verdikleri yanlış bilgiler ve hatalarını inkar edip özür dilemeyerek çözüm sunmamaları sebebiyle şikayetçiyim.

26 Şubat 2024 16:36 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Şubat 2024 17:01
26 Şubat 2024 17:12

Romatem Hastanesi'nde Fahiş Ücret Talebi

Cevat
06 Kasım 2024 23:55
romatem-hastanesinde-fahis-ucret-talebi-1.docx
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Fizik Tedavide Yetersiz Hizmet Ve Haksız Ücret Talebi

Ömer