Romatem Hastanesi'nde Fahiş Ücret Talebi

Cevat
06 Kasım 2024 23:55

Eşim Kocaeli'den. Romatem Hastanesi'nde tedavi oldu. Hastaneye gittiğimizde, tedavi için SGK vasıtasıyla hizmet almak istedik. Ancak muayene ücreti olarak bizden 1500 TL talep edildi. Bildiğim kadarıyla SGK'nın ödediği tutar dışında bir ücret talep edilmemesi gerekir. Ancak bizden 1500 TL gibi büyük bir ücret talep ettiler. Doktor, hastanede iğne yazdı ve bu iğne için bizden 653 TL talep ettiler. Ayrıca, tedaviyi yapan romatolog doktor tarafından muayene edilmemiz istendiğinde, romatolog muayenesi için 2008 TL ücret talep ettiler. Toplamda 3000 TL'ye yakın bir ücret talep ettiler ve özel sigorta ile anlaşmalı olduklarını, SGK ile anlaşmalı olmadıklarını belirttiler. Bir muayene için 2800 TL talep edilebilir mi? Bir iğne için 653 TL talep edilebilir mi? Hastanenin bu kadar fahiş ücret talep etme hakkı var mıdır? Bilgilerinize sunulur. Eşim M***** çalışıyor. Dolayısıyla gereğini arz ederim ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

romatem-hastanesinde-fahis-ucret-talebi-1.docx
08 Kasım 2024 09:17 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Kasım 2024 10:30

Salih
Salih

4 gün için 16000 TL peşin yatırdık,2 gün kaldık 8000 TL para iadesi verecekler,2 haftadır bekletiyorsunuz, benim babam felç paraya ihtiyacımız var, hala vermemeye diretiyorsunuz kardeşim, kaç kişi aradık hiçbir işiniz düzgün değil

Sigorta Onayına Rağmen Doktor Muayenesine Ek Ücret Talebi

Barış