Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

Ebubekir
27 Ekim 2024 12:07

9 Mayıs 2024 tarihinde Trendyol sitesinden 9223327410 Sipariş No ile 23.999 TL'ye Roborock Flexi Pro Dikey Robot Süpürge - Yeni Model ı- model dikey robot süpürge aldım. Ürün temiz su haznesi Ağustos ve Eylül aylarında çatlamaya kırılmaya başladı. Haliyle su sızdırıyor. Recci Teknoloji Roborock isimli Türkiye resmi yedek parça tedarikçisi ile irtibata geçerek yedek parça talep ettim. Ancak uzun bir süre yok diyerek beklettiler. En sonunda garantiye mi göndersem diyerek ve şikayet edeceğimi söyledim. Bunun üzerine hemen ellerinde bir adet plastik temiz su haznesi olduğunu ifade ettiler. Ancak ücretin 8.500 TL olduğunu söylediler. 2-3 kat daha pahalı diğer robot süpürgelerinin benzer kapları 1.699 TL civarındayken bunun bu kadar fahiş ücrette olmasının abartı olduğunu ve kabul etmediğimi ifade ettim. Ürün beyni değişmiyor nihayetinde. Şikayet edeceğimi söylememe rağmen yasal hakkınızdır cevabını aldım. Bu konuda mağdurum mahkemeye kadar gitmeyi düşünüyorum. İlgili parça benim kusurum değil. İlgili ürünün tarafıma makul ücretle ya da ürünümün tamamen değiştirilmesi yoluyla mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

profile profile

Kader sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2025 17:54
robot-supurge-halilarimi-kirletti-satici-cozum-sunmadi-2.jpg
Onur sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 12:14
Yeni Aldığımız Robot Süpürge Tamir Kuyruğunda!
Yeni Aldığımız Robot Süpürge Tamir Kuyruğunda!

13 Ocak 2025 13:38

11 Ocak 2025 20:49