Roborock Servis Hakkında Şikayet

25 Aralık 2023 01:16

Merhaba Roborock s5 max robot süpürgemi telefon değişikliğimden kaynaklı yeni aldığım telefonumun Wi-Fi sine bağlayamadım. Ama ürünün çalışmasında şarj istasyonunu bulmasında vere eski telefonumdan çalışmasında bir sıkıntı yoktu. Müşteri hizmetlerini aradığımda reset atmaları gerektiğini ürünü servise göndermem söylendi. Ürünü servise gönderdiğimde Wi-Fi sensörünün evde yüksek akımdan kaynaklı zarar gördüğü bilgisi verildi 8000 TL ücret çıkarıldı sonrasında inisiyatif kullanıp bunu 4.500e düşürdüler. Ürün servisten geldikten sonra bana bilir kışı raporu göndereceklerini bununla birlikte bağlı bulunduğum elektrik şirketine gittiğimde servise ödediğim parayı geri alabileceğim bilgisi verildi. Bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum küçük bir reset atılacak diye gönderdiğim robotum 10 gündür yok

Fatma
28 Aralık 2023 19:29

Bana gönderilen bilir bir şey raporuna bakın hele bir kadar müşterilerinizi mağdur edemessınız bana o kadar net kesin konuştunuz kı bilirkişi raporuyla servis ücretini alabileceğim yanı size gönderdiğim 4500 liramı bugün Aydem'e gittiğimde resmen orada güldüler gönderdiğiniz rapoa gönderilen bilir kısı raporunu size kopyalıyorum 20/12/2023 tarihinde tarafımıza teslim edilen Roborock S5 max ürünün durumunu yansıtmaktadır. Yapılan detaylı inceleme sonucunda, cihazın ana kartında yüksek voltaj kaynaklı hasarlar tespit edilmiştir. Bu tespit, cihazın fiziksel durumu ve teknik analizlere dayanmaktadır. Ancak, bu rapor, hasarın kesin nedeninin veya sorumluluğunun belirlenmesi amacıyla kullanılmamalıdır. Yüksek voltaj kaynaklı hasarların oluşum sebebi ve sorumluluğu, ilgili elektrik dağıtım şirketine aittir. Şirketimiz, bu raporu yalnızca tespit edilen hasarların durumu hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlamıştır ve yüksek voltajdan kaynaklanan hasarların oluşumundan dolayı herhangi bir hukuki sorumluluk kabul etmez.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 17:28
Trendyol'dan Aldığım Robot Süpürge İçin Ücretsiz Servis Vaadiyle Gelen Ücret Şoku!
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Ve Vatan Bilgisayar İle Hayal Kırıklığı

İbrahim
22 Aralık 2024 18:46
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
12 Mart 2024 16:37