Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Rks Siesta 50 Ses Sorunu

06 Nisan 2023 10:03

06.03.2023 'te Antalya İlhanlar Motor'dan rks siesta 50 CC motor aldım. Motorumdan rahatsız edici bir ses gelince daha 2. Günü servise gitmek zorunda kaldım. Kayıt açtıklarını söylediler. 3 hafta boyunca haber gelmeyince tekrar gittiğimde kaydımın olmadığı söylendi. Tekrar kayıt açtığımda ise 5 gün sonra fabrikayı aradım. Bana aynen şu söylendi. "kaydınız işleme alınmamış. Kayda alındığı takdirde 45 gün içinde geri dönüş yapılacaktır." böyle bir şey olabilir mi?

Yani olay sundan ibaret biz canımız isteyince kayda alırız aldıktan sonra da 45 gün süremiz var. Ne kadar sürede kayda alınacağı sorulduğunda muğlak ifadeler kullanıyor müşteri hizmetleri.

Sonuç olarak sıkıntı yasamamak için sıfır olarak aldığım motordan 1 ayda soğuttular. Gerçekten paranızla sıkıntı yaşatmaktan başka bir şey değil. Bir an önce lütfen sorunumu çözün.

Kadir
Kadir
12 Nisan 2023 12:23

Benzin koymadıkları deneme imkanı olmayan motor hakkında sıradan bir plastik aksam için kullanıcı hatası deyip işin içinden sıyrılan ve telefonda "bozuk motoru neden aldınız" diye soracak kadar iletişimden uzak bir firma. Kurumsal olduklarını iddia edip tamamen kurumsallıktan uzak ve sattığı ürünün arkasında durmadığı gibi pervasız müşteri hizmetlerine sahipler. Mağdur olmak isteyenler buyursunlar alsınlar. Bir daha bu gruba ait herhangi bir ürünün yanından geçmem.

Şarj Cihazı Gönderilmediği İçin Elektrikli Bisiklet Kullanılamıyor

24 Şubat 17:37

Yeni Alınan Scooter Arızası Ve Uzun Süren Servis Mağduriyeti

12 Ağustos 2025 16:54
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motosiklet Onarımında Parça Eksikliği Ve Uzun Süreli Gecikme

03 Ocak 23:41
RKS Motosiklet Onarımında Parça Eksikliği Ve Uzun Süreli Gecikme
rks-motosiklet-onariminda-parca-eksikligi-ve-uzun-sureli-gecikme-2.jpg
Ethem sonuçtan hiç memnun değil

RKS R250 Motorumun Parça Bekleyişi Ve Servis Mağduriyeti

21 Mayıs 2025 12:56
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

RKS Bisiklet Şase Arızası İçin Parça Tedarik Sorunu Ve Uzayan Servis Süreci

10 Temmuz 2025 02:10