RKS Motor RKS RZ125 Fabrika Hatası Servis Bilgisizliği Ve Terbiyesizliği

19 Ağustos 2024 19:32

RKS markasından sıfır olarak aldığım 2. motorum RKS RZ125 modeli... 3 günlük motor çok basit bir hata ile karşılaştım. Şanzıman havasını debriyaj yerinden sızdırıyordu. 45 km boyunca servislerinizi dolaştım, en sık cümle şuydu: 'Aldığınız yere götürün.' Aldığım yerin servisi ve yetkili servisler baştan savıyor. İlgi, alaka, bilgi, ustalık sıfır. Bir de bakımı ve işlemleri servis dışı yaparsanız garanti dışı kalıyor diyorlar. Garantisi sözde garanti, motorun arkasında duran servis ve firma yok. Yazıklar olsun RKS, umarım servislerine bir bilgilendirme gönderir.

13 Nisan 01:02

Bana teslim eden bayii nin hatası motoru hala kullanmaktayım ve mj Group beni bizzat aradı servis konusunda sorun yaşadığım an onlara ulaşmam gerektiğini iletti motorunun arkasında duracağını hissettirdi motorun bir sorunu yok bayağı km yaptım gerçekten kaliteli almayı düşünen arkadaşlar tereddüt etmeyin benim sorunum ufacık kapaktı ciddi bişi değil zontes kalitesi RKS ortaklığı

Mahir

Merhaba abi motor nasıl iyi mi, çok sorun yaşadın mı kaç km yaptın?

Muhammed

Kardeşim teslim ederken çıkarmaları gereken kapağı çıkarmamışlar diyeydi sorun 4500 km bindim sattım sorunsuz bakımını eksik etme kazasız belasız

RKS Motorun Kronik Sorunları Ve Garanti Hayal Kırıklığı

10 Ekim 2024 20:21

Garanti Süresinde Motor Arızasına Çözüm Bulunmadı

Hüseyin
09 Ağustos 19:02
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

RKS XS25 Model Bisikletin Garanti Ve Servis Sorunlarıyla Yüzleşme

Ertuğrul