Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 22:55

31 Mayıs 2024 tarihinde "beyazıt motors otomotiv ith. İhr. San. Ve tic. Ltd. Şti." altıeylül/Balıkesir satış bayisinden RKS k-light 250 marka ve modelde (lrrpvnp16p6000474 şasi no-2v49fmmrp1284949 motor numaralı) sıfır araç satın aldım.

Aracı tarafıma 05.06.2024 tarihinde teslim ettiler. Teslim esnasında arka selesi ve sissy barı demonte teslim ettiler. Yetkili serviste 15 dakikada takılacağını söylediler. Aynı hafta içerisinde yetkili servise gittiğimde 18.30'dan 20.30-21.00 saatlerine kadar montajını yapmaya çalıştılar.

Arka çamurluk sacı üzerinde sele montajının yapıldığı 3 delikten sac üzerinde arkada bulunan delikte iç kısımda somun kaynatılmış olması gerektiği, araç üzerindeki parçada bu somunun kaynatılmamış olduğunu ve kaynak yapılması gerektiği söylendi. Bunun üzerine sıfır motosiklete kaynak yapılmasının yanlış olması üzerine bana satışı yapan s** ö** bey'i arayıp durumu anlattım.

Yetkili servisteki b** adındaki şahıs tarafından yedek parça olarak bu sac parçanın sipariş verilip sıfırı ile değiştirileceği söylendi. Yaklaşık 42 gündür yedek parçadan parçanın gelip motosiklete takılmasını bekliyorum. Bu durumdan ve süreçten şikayetçiyim, kusurlu mal satıldı tarafıma.

1 Temmuz 2024 tarihinde araç yaklaşık 260 km civarında yolda kaldım, motor 5. Viteste 60-70 km hızla giderken stop etti ve tekrar çalışmadı. Aracı ittirerek evime götürmek zorunda kaldım. Serviste cihaza bağladıklarında teklediğini söylediler ve yedek parçadan parça siparişi verdiler, geldiğinde değiştireceklerini söylediler. 22 gündür de bu parçanın gelmesini bekliyorum.

Yedek parçadan gelmesini beklediğim yukarıda bahsettiğim 2 farklı konuda parça var ve hala beklemeye devam ediyorum. Süreçten şikayetçiyim. En kısa sürede parçaların gelerek motorda parçaların değiştirilmesini talep ediyorum.

28 Temmuz 2024 18:26

Cumartesi günü garanti kapsamında parçaların siparişinin verilmediğini öğrendim. Sürece dair ne yetkili servis sorumluluk almış ne de Edremit'te bulunan motocek bayisinin olaydan haberi var. Böyle takipsizlik ve sorumsuzluk görmedim. Süreçten dolayı 2 aydır boş yere parça gelecek diye bekletip oyalıyorlar. Firmadan, bayiden ve yetkili servisten şikayetçiyim. Motorun yenisiyle değiştirilmesini/para iadesini talep ediyorum.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor K Light Devir Sorunları

07 Mayıs 2024 00:43
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS SPONTİNİ125 Bitmeyen Sıkıntılar

Abdullah
29 Aralık 2023 13:47
Cebrail sonucu yetersiz buldu

Cebrail
24 Eylül 2023 13:32
Salih sonuçtan hiç memnun değil

RKS Freccia 150: Beklenmedik Arızalar Ve Hizmet Eksikliği

09 Ekim 2024 22:02
RKS Freccia 150: Beklenmedik Arızalar Ve Hizmet Eksikliği
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
21 Şubat 2024 17:38