Burak sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Kocaeli Bölgesinde RKS A250 Bakım Sorunları Ve Servis Eksiklikleri

13 Eylül 2024 13:08

Kocaeli bölgesinde RKS A250 kullanıcısıyım. Motorum 2100 km'ye geldiğinde, 2500 bakımını aksatmamak için (garanti kapsamı dışına çıkmaması adına) bölgedeki servisler ile bakım randevusu için iletişime geçmeye çalıştım. Servislerden ilki Sofuoğlu Motor, RKS servisliğini bıraktığını dile getirdi. Daha sonrasında hem bayi hem servis olan Kocaeli Kaya Motor'a ulaştım ve yaklaşık bir haftadır her aradığımda 'randevu kaydınızı alalım, iletelim, sizinle iletişime geçsinler, bakım randevusu versinler' diyor müşteri temsilcisi fakat kimse tarafıma ulaşım sağlamıyor. Diğer 3. servis ise sanırım bu iki servisin iş bilmezliğinden faydalanmak adına, dışarıda maksimum 1000 TL tutacak bakım için 3000-4000 TL civarı para istiyor. Bu konuyu ilk olarak CİMER, ardından da Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağım. Bakım yaptıramadığımız için garanti kapsamı dışına çıkmaması adına motorumuza binemiyoruz, servislerinizin vermiş olduğu hizmet gerçekten çok kötü. 2500 km'yi geçmek durumundayım ve misal 2750 km'de başına bir şey geldi. Motorun bu tüketici hatası değil, o zaman ne olacak? Periyodik bakımlar yapılmadığı için garanti kapsamı dışında tutulacak, daha önemlisi birinin canına bir şey olsa motor değil kullanıcı suçlu bulunacak. Bu yaşanan durum sadece benim için değil, diğer tüm kullanıcılar için aynı olması sebebi ile bu konunun kesinlikle takipçisi olacağım!

18 Eylül 2024 14:41

Kocaeli kaya motoru RKS a 250 motorumun 2500 km bakımı için defalarca kez aradım fakat her seferinde servis tarafına ilettik sizi arayacaklar dendi fakat hiç kimse aramadı, buradan teşekkür ederim s** hanım ilgilendi ve bugün bakım için oraya gittim, her telefon konuşmamızda yapılacak bakımın detaylarını belirtmeme rağmen neyle karşılaştım dersiniz yağ filtresi yok hatta fabrikada yok! Sadece yağ değişimini yapabiliriz diyorlar, bakım yapılmadığından bir sorunla karşılaşsak bu seferde garanti kapsamı dışına çıkacak diyorum herhangi mantıklı bir cevap ne yazık ki yok, motorumdan çok memnun olmama rağmen RKS markasının servis hizmeti gerçekten inanılmaz kötü bu konuyu Tüketici Mahkemesi'ne taşımayı düşünüyorum, bu vatanın insanından ekmek yiyenler bu vatanın insanına kaliteli hizmet vermek zorundalar, malı sat ama arkasında durma öyle bir dünya yok!

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS K-Light 250

10 Temmuz 2023 16:15
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
09 Eylül 2024 20:59
RKS Motor RKS Yetkili Servisin Kalitesizliği
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

700 Kmde Motorumun Benzin Pompası Arızası Ve Garanti Mağduriyeti

Doğukan
29 Temmuz 13:49
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
18 Ocak 18:07
Yeni Aldığım Motorun Fabrika Hataları Ve Bayi İlgisizliği
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Grace 202 Bitmeyen Motor Arızaları!

04 Ocak 2024 15:51