Alper sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 20:59

2023 model RKS a250 kullanıcısıyım. Motorumun düz yolda zinciri attı ve motorum bu zincir atmasından sonra kendini kilitledi. Antalya Serik'te bulunan E**** Motosiklet RKS yetkili servisini aradım ve çekici hizmeti sağlamalarını istedim. Çekici ile servise götürüldü, ustaları olmadığı gerekçesiyle RKS yetkili servisi yetkili olmayan X bir tamirciye arka tekeri kitli sıkışmış olan motorumu sürerek başka bir tamirciye götürdü. Burada frenimin yağını boşalttılar ve balatamın bittiğini söylediler. 3200 km'deki bir motorun sipariş verdim ve motorum ortalama 10 gün yattı, ta ki bugüne kadar. Yine aynı X tamirciye götürdüler ve burada frenime sorun olduğunu, bunu yapamayacaklarını, sanayiye gitmem gerektiğini söylediler. Motora bindiğim anda motorun düzgün gitmediğini fark ettim. Dikkatli baktığımda motorun fren diskinin yamuk olduğunu, balatanın diske yakın olmasını geçtim dokunmadığını fark ettim. Daha sonra durumu düzgün bir şekilde izah etmeme rağmen inatla 'Benim sorunum değil kardeşim, garantiye girmez bu' diyerek beni sanayiye yönlendirdi. Şu an arka frenim olmadan servisten çıkış yaptım, hiçbir şekilde ilgilenilmiyor ve bu hasar gören parçaların garantiden değişimini istiyorum. Garantili motor sürüyoruz ve sırf garantisi bozulmasın diye motorumu RKS servisinde bakıma sokuyorum ki bakımlarını bile başka bir tamircide yaptırıyorlar. Gerekli ilgi ve alaka gösterilmezse önce karakola şikayete ardından CİMER'e şikayet edeceğim.

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 19:23
Salih sonuçtan hiç memnun değil

RKS Freccia 150: Beklenmedik Arızalar Ve Hizmet Eksikliği

09 Ekim 2024 22:02
RKS Freccia 150: Beklenmedik Arızalar Ve Hizmet Eksikliği

06 Şubat 2024 22:18
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS SPONTİNİ125 Bitmeyen Sıkıntılar

Abdullah
29 Aralık 2023 13:47
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 18:07