Şeref sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor 3 Aydır Parça Bekliyorum

RKS Motor 3 Aydır Parça Bekliyorum
20 Temmuz 2024 19:08

RKS Grace 202 Pro model aldığım motosiklet ilk aydan sorunlar çıkarmaya başladı. Birinci ayında egzoz koptu. Bornova'da yer alan RKS yetkili servisi olan Aslanlar Motor'a götürdüm, egzoza kaynak yapıp gönderdiler. İkinci ayında motor gaz yememeye, seyir halinde teklemeye hatta stop etmeye başladı. Motor arıza lambası yaktı, yine aynı servise götürdüm, sensör arızası dediler. Tekleme geçti ama lambayı söndüremediler. Motorun dördüncü ayında, 19 Nisan 2024 günü, seyir halindeyken dinlenmek için durduğum bir anda motorda yağ kalmadığını fark ettim. İncelediğimde motor bloğunun egzoza bağlı olan yerinin kırık ve motor kapağının da 3 parçaya bölündüğünü fark ettim. Bu arada bu zamana kadar egzoz 6 kere daha koptu, hepsinde kaynak yapıp gönderdiler. Servis, garantiden işlem yapılabileceğini ancak bunun için 30 iş günü beklemem gerektiğini söyledi ya da parçaları ben alacakmışım, onlar da ücretsiz montajını yapacaklarmış. Ben de ücret ödemeyi kabul etmedim. Bugün 65. iş günü, hala ortada parça yok. Motorum 3 aydır servisin deposunda yatıyor. Fabrikada parça olmadığını söylüyorlar. Piyasada olan, bana al denilen parçalar nasıl oluyorsa fabrikada olmuyor, anlamış değilim.

Semih sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor 2 Yıl Garantili Denilen Ürünün Arkasında Duran Yok

16 Nisan 2024 01:39
RKS Motor 2 Yıl Garantili Denilen Ürünün Arkasında Duran Yok

Doğukan
01 Aralık 2024 19:43
RKS Grace 202 Pro: Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği
Murat sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 13:58

05 Temmuz 2023 14:01
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 19:00