Enver sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Aşıldı: Motor Değişimi Talebi

29 Aralık 2024 13:43

30.09.2024 tarihinde RKS marka A1 model elektrikli araç bayisinden sıfır olarak satın aldım. Aracı 3 gün kullandıktan sonra arıza yaptı ve yetkili servise götürdüm. Bana aracın motoru yandığını ve garanti kapsamında değişeceği bilgisi verildi. Aracın motoru 04.11.2024 tarihinde garanti kapsamında ana fabrikaya gönderildi. Gönderildiği tarihten itibaren sürekli müşteri hizmetlerini aradım. Motorun garanti kapsamına alındığını ellerinde motor olmadığını yurt dışından sipariş edildiğini ve en kısa sürede geleceği bilgisi her aramamda cevap olarak verildi ve başka hiçbir işlem yapılmadı. Garanti belgesi kapsamında 45 iş günü fazlasıyla geçti ve yasal hakkım olan ürünün sıfırı ile değiştirilmesi hakkımı kullanmak istediğimi belirttim fakat bununla alakalı bir işlem yapamayacaklarını belittiler. Garanti belgesini umursamadılar ve ilgilenmediler. Bu durum karşısında garanti kapsamına giren arızam için yasal süre dolduğundan garanti belgesindeki hakkım olan garanti şartları madde 6 ya göre tamiri için gereken azami sürenin aşılması durumunda tüketici malın bedel iadesi veya imkan varsa malın ayıpsız misli ile değiştirilmesini talep edebilir. Satıcı tüketicinin talebini reddedemez. Maddesi gereğince sizin aracılığınızla malın ayıpsız misli ile değiştirilmesini talep ediyorum.

Selahi

Bende almayı düşünüyordum, paramla sorun almakta istemem, bu tür şikayetler bizleri aydınlatmaya yetiyor teşekkürler

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 00:59
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Elektrikli Araç Motoru Fabrikada Mahsur Kaldı

04 Aralık 2024 11:06
Turan sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 20:21