Galip sonuçtan hiç memnun değil

Ritma Teknoloji Kullanılamayan Program Vazgeçtiğinizde Geçmiş

04 Ocak 2024 16:59

Ritma Teknoloji firmasından 2022 yılı Ekim ayında başlamak üzere bir yıllığına muhasebe programı, stok, teknik servis, fiyat teklifi program modüllerini otuz dokuz bin lira ödeyerek satın aldık. Programın bizim kullanabileceğimiz şekilde kurulumunu yapacaklar ve e-fatura için de entegratör firma olarak QNB Finansbank aracılık yapacaktı. Bunun için de ayda dokuz yüz TL ödeme yapacaktık. 2023 yılı Ocak ayının ikisinde Ritma ve QNB Finansbank 850 hatlarından e-fatura ayarları için görüşmeye başladık. Ocak ayının on birine kadar mesai saatleri dahilinde bir Ritma çalışanını, bir QNB Finansbank çalışanını aradık; uzaktan birisi bağlanarak bir ayar yapıyor, diğerinin ayar yapacağı bir bölüm söylüyor. Biz karşı tarafa isteği aktarıyoruz; uzaktan bağlanıp isteneni yapıyor, tekrar diğer tarafın yapması gereken bir nokta söylüyor. Bu gidiş gelişler on gün sürdü ve biz de vazgeçtik. Başka bir muhasebe firmasıyla anlaştık ve aynı gün içinde fatura kesmeye başladık. Ritma Yetkilisi E*** Hanım'a WhatsApp yoluyla durumu anlattık, olmadı e-mail yoluyla anlattık. Muhasebe modülünü değil, diğer modülleri kullanacağımızı; gerekli ayarların yapılmasını rica ettik ama hiçbir şekilde cevap alamadık. Her ay e-fatura düzenli olarak kesip gönderdiler. En son E*** Hanım'a yine e-mail yoluyla 'Biz borcumuzu ödeyelim ama siz de bir ses, bir cevap verin. Konuşalım.' diye yazdım, yine yanıt yok. En vahimi, bir yıl boyunca girdiğimiz bilgiler, sözleşme yılı bitti 'ödeme yapmadınız' diye erişime kapatıldı. Yeni sözleşme yapılmadığı için yeni bilgi girişine kapatılabilir, anlarım; ama bir yıl girdiğim bütün bilgilerin de kapatılması ve hiç ulaşılamaz olması doğru değil. Belli bir sürede olsa, var olan bilgilerimize ulaşabilmemiz lazım. Galip K****, Sita Büro Malzemeleri ve İnşaat Ltd. Şti.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Negrum Yazılım Ve Turkcell Şirketim İle Sürekli Yaşanan Sorunlar

Serkan
13 Temmuz 2024 19:53

Kiba Yazılım Randevu Sistemi

01 Mart 2024 10:09

06 Temmuz 2023 14:11
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Siparişten Sonra Hesabımdan Yüklü Miktarda Para Çekildi Çözüm Bekliyorum

16 Eylül 16:44