Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 14:14

Önceden rezervasyon yaptırarak 27.01.2024 tarihinde akşam yemeği için ziyaret ettiğim Rox Hotel Kapadokya bünyesindeki Reserved Restaurant'ta maalesef beklenmedik bir durumla karşılaştım. Masamın giriş kapısının yanında ve lavaboların tam karşısında, tuvalet manzaralı bir yerde olduğunu gördüm. Kapadokya bölgesindeki gece sıcaklığının -4 derece olduğunu ve kapıdan soğuk hava dalgasının yayıldığını da gözlemledim. Bu masada servis almak istemediğimi belirttiğimde, bana başka bir seçenek sunamayacaklarını, tüm masaların rezervasyonlu olduğunu ifade ettiler. Çıkış kapısına yönelirken personel, daha önce 'tümü rezerveli' dedikleri masalardan iki seçenek sundu ve tuvalet manzaralı masayı bana ayırabilmek için birçok rezervasyonu reddettiklerini söylediler. İyi niyetle, gece restoranın yarısının boş olduğunu görünce, iç kısımda şömine yanında bir masa tercih ettim. Ancak montumu vestiyere bıraktığımda, şöminenin yanmadığını ve ortamın çok soğuk olduğunu fark ettim. Servis personeli, şömine bacasının tıkalı olduğunu ve sadece elektrikli bir yer ısıtıcısını kullanabileceğimizi söyledi. Bu durum, Kapadokya bölgesinde A+ hizmet ve lezzet sunduğunu iddia eden bir restoran için hayal kırıklığıydı. Eşim, maalesef neredeyse tüm akşamı kabanıyla oturarak geçirmek zorunda kaldı. Lezzet açısından, pastırmalı mücver hariç diğer yemekler oldukça standarttı ve daha iyilerini farklı yerlerde defalarca tatmıştım. Personel oldukça güler yüzlü ve işlerini canla başla yapmaya çalışan insanlardı ancak sadece dört personel, büyük restoran için yeterli değildi. Uzun süre bekleyip bir servis personeline rastlayamamak üzücüydü. Ayrıca, tüm gece boyunca gördüğüm iki erkek ve iki kadın servis personelinin hepsi farklı ve günlük kıyafetlerle hizmet veriyorlardı ki bu da bir karmaşaydı. Müşteri olarak beklentim, esnaf lokantalarında bile uygulanan tek tip ve temiz iş kıyafetleriydi. Sonuç olarak, Reserved Restaurant Kapadokya bölgesinde servis, lezzet ve fiyat/kalite performansı açısından kendini A+ olarak sınıflandırsa da, bence bu kriterlerin hiçbirini tam olarak müşterisine hissettiremiyor.

Huseyin
Huseyin
03 Şubat 2024 13:22

Ayrıca kelime sayım yetmediği için ana şikayette yazamadığım başka bir sorun ise ; biz yemeğin ortasındayken yan tarafımızdaki dikey duran masaları çekip, paralel olarak düzenlemeye çalışmalarıydı.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Capp Royal Cave Hotel Otel Beni Mağdur Etti Kaporamı Vermiyor

20 Kasım 2023 16:39