Çorum Emek Lokantasında İlgisizlik Ve Kaba Davranış

28 Ekim 2024 12:10

27.10.2024 tarihinde, saat 19.10' da eşimle birlikte Çorum Emek Lokantasına gittik. Ne bir yer gösterme, ne bir karşılama göremedik. Bir süre gayriihtiyari oturacak yer baktık kendi kendimize. Garsonlar görmelerine rağmen hiç ilgilenmediler. Herkes kendi aleminde. İlgi sıfır. Bir süre sonra bir garson lütfedip, sütun arkasında sıkıcı bir masayı göstererek oraya geçmemizi söyledi oysa cam kenarında köşede boş bir masa vardı ve yeni kalkmıştı müşteri, bir garson da orayı temizliyordu. O masaya oturmak istedik ve oraya yöneldiğimizde garson buranın rezerve olabileceğini ve oturamayacağımızı söyledi. Rezerve olsaydı rezerve yazardı ve ihtimalli konuştu. Müşteri velinimettir ama burası o zihniyetten çok uzak. Başka restorana gidelim diyerek çıkarken, sorumluların bilmesi adına buranın sorumlusu kim diye sordum. Oradan bir çalışan benim dedi. Durumu ona anlatmama rağmen, ne bir özür, ne bir telafi davranışı hiçbir geri bildirimde bulunmadı. Sadece bakıyor. Çok garip ve kabalar. Sanırım Müşteriye doymuşlar, ihtiyaçları yok. Bizde çıkıp başka restorana yemeğimizi yedik. Bir daha asla oraya gitmem.

Emek Cafe Deneyiminde Hayal Kırıklığı

27 Ekim 2024 02:07
Sabiha sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 09:53
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Et Evi - Bolu Çiftliği Personel Tavrı

14 Temmuz 2024 18:34