Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralamada Rent Go Mağduriyeti

Fatih
02 Temmuz 2023 19:06

24.06.23 tarihinde 29.06-01.07 tarihleri arası kiralamak için Obilet üzerinden araç kiralaması yaptım. Kiralamayı Rentgoo Ankara Merkez şubesini seçtim. Farklı ilden geldiğim için YHT gar a en yakın ofisti.
Bayram günü 10.30 da indim. 11;00 da araç teslimi var. Aradılar ve Findeks kontrolü yaptıklarını ve aracı teslim edemeyeceklerini söylediler.
Başkası adına kiralamak istediğimizde de kabul etmediler.

Bize büyük mağduriyet yaşattıktan sonra kapı kapı araç arayıp tam 6 saat sonunda Sixt firmasından kiraladık. Yalnız diğer bütün firmalarda ve Rentgoo nün başka bir ofisinde Findeks olumlu çıkarken Ankara Merkez ofis bizi mağdur ederek olumsuz yalanını söyleyip aracı vermedi.

Hem araç kalitesizliği ile, hem müşteri memnuniyetsizliği, hem diğer şikayetlerde olduğu gibi provizyon vermeme sıkıntısı gibi şikayetlerden dolayı asla rentgoo dan kiralama yapmayın.

03 Temmuz 2023 09:11 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kaydınız işleme alınmış olup ilgili birimimiz tarafından incelenmektedir, neticelendikten hemen sonra tarafınıza memnuniyet araması gerçekleştirilecektir. Rent Go Müşteri İlişkileri

Burak
10 Mayıs 2024 09:22
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
06 Ocak 2024 22:42
Osman sonuçtan memnun

Osman
10 Haziran 2023 18:22
Mert sonuçtan çok memnun

23 Eylül 2023 15:25
"Hakan beye ve novacara teşekkürler olumsuz şeyler olmadığı sürece beraber çalışacağımıza eminim"
Yasir sonuçtan hiç memnun değil

Yasir
30 Haziran 2023 12:23