Serkan sonuçtan çok memnun

Araç Kiralama Kabusu: Çizik Mağduriyeti Ve Haksız Kesinti

05 Aralık 2024 14:47
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Esma hanimin ilgisi, yardımcılığı ve kibarlığı için teşekkür ederim. Haksiz kesilen para iadesinin yapılacağı bilgisini aldım.”

Şanlıurfa Havalimanı'ndan 3 gün için Suzuki Vitara araç kiraladım. Gittiğimde muadil araç olarak Citroen C4 verdiler (bence alakası yok). Aracı teslim alırken, benden önce aracı kiralayan kişinin arabanın her yerini çizdiğini (en az 15-20 tane çizik olduğunu) belirttiler. Biz de zaman kısıtımız olduğu için tek tek çiziklere dikkat etmedik. Dönüşte çiziklerden bir tanesinin sonradan olduğunu ve bunu bizim yaptığımızı söylediler. İtiraz ettik ancak uçağı kaçırmamak için hızlıca imza atıp havalimanına geçtik. Bahsedilen ön tamponda nokta kadar bir çizik için sonradan kartımdan 3000 TL hasar miktarı kesilmiş. Web sitelerinden ve WhatsApp kanallarından itiraz ettim, sözüm ona kayıt açtılar. Ancak ne dönüş yaptılar ne de kesilen tutarı iade ettiler. Firmadan şikayetçiyim, hakkımı yasal yollardan da arayacağım.

05 Aralık 2024 14:52 (Şikayetten 5 dakika sonra)
10 Aralık 2024 14:00

20 Ocak 2025 14:05

22 Ağustos 2023 10:27

Güven
28 Mayıs 2024 13:41
Sixt Rent A Car'dan Rezervasyonum Olmasına Rağmen Araç Alamadım.
Sixt Rent A Car'dan Rezervasyonum Olmasına Rağmen Araç Alamadım.
Cemile sonucu yetersiz buldu

Cemile