Osman sonuçtan hiç memnun değil

Renkoled Aydınlatma Kargom Gönderilmedi Usrette İade Edilmedi

20 Mayıs 2024 23:01

13 Mayıs'ta 1197 numaralı sipariş ile renkoled aydınlatma'dan 730 TL avize satın aldım. Bir hafta oldu ne siparişim gönderildi, ne de telefon ve mesajlarıma cevap alamadım. İade talep formu yazdım ücret iadesi de yapılmadı. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Pera Teknoloji Paramı İade Etmiyorlar

12 Ekim 2024 19:25
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Sürecinde Bilgilendirme Eksikliği Ve Kusurlu Ürün Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

21 Ekim 2025 14:23
siparis-surecinde-bilgilendirme-eksikligi-ve-kusurlu-urun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-8.jpg
siparis-surecinde-bilgilendirme-eksikligi-ve-kusurlu-urun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-7.jpg
siparis-surecinde-bilgilendirme-eksikligi-ve-kusurlu-urun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-6.jpg
siparis-surecinde-bilgilendirme-eksikligi-ve-kusurlu-urun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-5.jpg
siparis-surecinde-bilgilendirme-eksikligi-ve-kusurlu-urun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-4.jpg
siparis-surecinde-bilgilendirme-eksikligi-ve-kusurlu-urun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-3.jpg
siparis-surecinde-bilgilendirme-eksikligi-ve-kusurlu-urun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-2.jpg
siparis-surecinde-bilgilendirme-eksikligi-ve-kusurlu-urun-nedeniyle-magduriyet-yasadim-1.jpg

27 Eylül 2024 16:44

20 Mayıs 2024 13:06