Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Renault Rpm Arızası Ve Devir Dalgalanması

19 Mart 2024 20:06

Megane 4 7 ileri 2019 1,5 EDC şanzıman ikinci el aldığım aracım 75 bin km 70 ile 90 km hız arasında yani 5 den 6 ya vites atarken sürtünme sesi geliyor ayrıca devir saatinde oynama var sert kullanırsam bu durum olmuyor. Kayseri DSİ arkası yetkili Servise gittim usta kavrama değişmesi lazım yaklaşık masraf 100 bin tl dedi. Lakin araç servis bakımlı ve 75 bin km 5 vitesteki durumun kavrama olması fabrikasyon üretiminden gelmesi lazım diye düşünüyorum. Yoksa her 75 binde bir 100 TL verirsek bu aracı almanı ne manası var. Aracın garantisi olmadığından bilmiyoruz. Nasıl bir çözüm üretecek. Renault merak ediyorum

20 Mart 2024 08:31 (Şikayetten 12 saat sonra)
22 Mart 2024 12:44

En kısa süreniz nedir?

Yorumlar (10)

Kemal

Herkes aynı dertten muzdarip. Arkadaşlar Gebze kenan oto gidin şanzıman yağ değiştirip yazılıma güncelleme yaptı. Boşuna parçalanmayın

Kemal

Çok uğraştım sonunda çözdüm. Gebze kenan oto şanzıman yap değişti yazılım güncellendi Mis gibi oldu arkadaşlar 2 gün önce yaptırdım. 1 senedir gitmediğim yer kalmamıştı

Hakan
Hakan

Merhaba sorunu nasıl çözdünüz bende de aynı sorun var

Evet çözdüm

Emin

Mustafa bey sorunu hallettiniz mi aynı sorun bende de var sebebi nedir acaba?

Aykut
Aykut

Sorunu nasıl giderdiniz bende aynı sıkıntı var 2020 Megane 4 blue EDC Touch 58 binde

[email protected] a yazın yardımcı olacağım

Aykut bey merhaba bndedr aynı sorun var Belli devirde dalgalanma yapıyor motor alıp verir yüzde hızda yapıyor sorunu ne yaptınız

Emin

Aykut bey siz sorunu bulabildiniz mi acaba?

Yildiray
Yildiray

Aykut Bey bende de aynı sorun var. 90 - 110 km arasında vites geçişi sırasında teker bir yere sürtüyor gibi ses geliyor ve bu vites topuzunda hissedilen bir hafif titreme ile birlikte oluyor. Eski Renault yetkili servisi bir arkadaşı aldım ve test sürüşüne çıktık. Kadranda dalgalanma ile gelen bu ses esnasında gaza yüklenip aracı o durumdan kurtarmamı tavsiye edebildi. Yetkili servisi aradım 60 bin civarı bir masrafı olacağını söyledi. Tamir ettirmeye karar vermedim henüz. Bu şekilde binmeye devam ediyorum. Aracım 2019 blue EDC otomatik Touch Megane 4 Sizin cephede bir gelişme var mı peki?

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4'te Erken Debriyaj Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti

Hasan