İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Yoğun Trafikte Fren Hatası Ve Vites Sesi

20 Şubat 2024 20:17

Merhaba benimde 2021 model 30 binde Megane Joy paket otomatik aracım var.
Fren sisteminde bir sıkıntı var dedim X yetkili bayi sorunu biliyoruz ama şu an çözüm yok dediler Fransa'dan çözüm için haber falan filan ya bunu diyene kadar arızanın kaynağını biliyorsun sök kardeşim değiştir bu parçayı sonuçta bu araç garantide değil mi? Renault bence zaman kazanarak garanti süresini bitirmeye çalışıyor. Araç 3 ten 4 e geçerken ses geliyor. Kusura bakmayın da siz serviste fazla fazla pra almayı biliyorsanız malınızın arkasında duracaksınız.

20 Şubat 2024 20:12

2021 Model Megane 4 1.3tci Joy Garantili Araç Konya'da yıllık bakıma girdi şafta frenlere de bakıldı yapıldı denildi İstanbul'a geldim 2 hafta yoğun trafik firen hatası vermeye başladı ekranda hata yok servise gittim evet bu hatayı biliyoruz ama Fransa'dan bu konuda haber bekliyoruz kısaca sonuç yok Fransa da Fransa araç Türkiye'de üretiliyor ya cidden mühendisler demek ki Fransa'dan uzaktan eğitim ile Türkiye'ye bağlanıyor. 3. Vitesten 4 de geçmek için çabalıyor geçerken ses yapıyor servisler haklı sadece konuşuyor bir bakalım sökelim dersi var bakalım der insan ama yok. Bu araç Bursa'da üretiliyor Fransa ne alaka hala anlamış değilim. Demek ki Bursa'da hiç mühendis yok. Bence Renault oyalayarak garanti süresini bitirme dersinde ben artık böyle anlıyorum kusura bakmayın🤷🏼‍♂️

21 Şubat 2024 08:38 (Şikayetten 12 saat sonra)
19 Mart 2024 16:42

Bugün İstinye Mais bayi tarafından araç kontrol edildi. 3. Vitesten 4. Vitese geçiş sesi tespit edildi. Sonuç: Parçayı değiştirirsek yine aynı sesi duyacaksınız o yüzden sürüse engel değil dediler. Bu konuda İyileştirme Bekleniyor diye Cevap verildi gönderildi. Renault Müşteri temsilcisi Hanım efendi konu ile takipteyiz sizlere gelişmeler hakkında bilgi vereceğiz dedi. Kısaca işin özeti öyle binmeye devam edin denildi. Umudum yok lakin bekleyim göreceğiz Sonunda ne olacak diye

Bayram
Bayram

Frenden gelen ses sorununa çözüm bulabildiniz aynı sorun bende de var

12 Temmuz 2023 15:13
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

2021 Renault Megane 4 1.3 Tce Benzin Vites Geçişinde Ses Yapıyor

İsmail