Serdar
28 Mart 2024 10:24

Önden hafif hasarlı bir trafik kazası geçirdik 25/10/2023 tarihinde. Koçaslanlar Renault Bursa İnegöl yetkili servis de tamirat işlemlerini yaptırdık. Bu tamirat işleminden sonra aracımızın önünde bir ses gelmeye başladı. Özellikle araç yüke bindiğinde kıyamet kopuyordu araçta. Defalarca kez tekrar tekrar götürdük yetkili servise aracı ön viraj takozu efendime söyleyeyim motor takozu gibi bize yüksek fatura çıkacak şekilde işlemler yaptılar. Ancak ses hiç kesilmedi ve bir süre sonra telefonlarımı açmamaya başladılar. Akabinde Renault Mais'e başvurduk ve hazır olun. Şanzıman ayarı yapılması gerekiyormuş; 1.184TL ye 2 saat içinde çözüldü. Koçaslanlar iletişime geçtik ücret iadesi istedik. Dönüş yapacağız dediler. Ancak ne arayan ne soran var. Bizim için Koçaslanlar İnegöl Bursa Yetkili Servisi artık gidip hizmet alabileceğimiz bir işletme değildir. Hukuki süreç başlattık ücret iadesi için, aile avukatımız aracılığı ile. Gelişme olduğunda yine sizlere buradan paylaşım yapacağız. Faturalarını ekledim detayları görebilirsiniz.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Peşin Ödememe Rağmen Araç Teslim Edilmedi Mağduriyetim Ve Maddi Kaybım Karşılanmadı

Abdullah
05 Eylül 2025 10:23
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
25 Nisan 2025 09:12

Sıfır Kilometre Renault Megane'da Anormal Ses Ve Çözülmeyen Servis Sorunu

07 Ağustos 2025 12:29
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Şanzımandan Gelen Ses

Kenan