Reis Academy Royal Crypto Academy Yanıltıyor

27 Nisan 2024 18:52

Kripto Reis Academy adlı şahsi insanları komisyon almak için zarara uğratan kişi Royal crypto academy olarak ismini değiştirdi buradaki şikayetleri görerek 5 kazandırıp tek seferde kazandığınızdan fazlasını alarak sizden komisyonlar elde ediyor algoritmam var deyip sizi işleme teşvik edip kazancınızdan ve kaybınızdan nem alıyor kazanıyor algoritmayı öyle bir övüyor ki long ve shortlar işlem alın diyor bilmeyeni her türlü kaybettiriyor istediği kadar long gelsin grafik bilmiyorsan o bedava hizmet diye övdüğü program hiçbir işe yaramaz.   buraya yazdık diye 3 gün sonra ismini Royal crypto academy yaptı zararım 18 bin tl zararım karşılanmadığı sürece şikayetimi kaldırmayacağım.

Yorumlar (12)

Bak bugün 4 işlem 4 TP sende ağla dur 😂😂😂

Fatih

Hahahaha ne oldu yine şaşırtmadı. Sonraki 2 işlem stop ve başlangıç kasasından bile eksiye düştü. Tam komedi yeminle hahahahah git ağla zırla şimdi

Nihat

Ya akıllım 5. İşlemde hepsi gitti yüreğin şerefin varsa yazsana ben buraya excel atacağım simdi 4 işlem TP 5. İşlem 4 TP yi sildi süpürdü nerede kar

Fatih

Hala gruptayız zaten sarı bıyıklı moruklar kudurmasın :d 2-3 güne bir full kasa daha liq eder her zaman yaptığı gibi :d

Oktay
Oktay

Aldığı grupta bir kuruş paranızı istemeyen kaybettiğinizde sizinle beraber dahası sizden fazla kaybeden bu adamın hakkına giriyorsunuz ama yakındır merak etmeyin finansal özgürlüğümüzü kazandığımızda arkamızdan bakacaksınız

Ramazan

Senin art niyetli olduğunu çocuk bile anlar ey aklı gıt kişi sana birisi silah mı çekti şunu al bunu sat diye yürü git başka kapıda ağla terbiyesizlik bu yani çok daha ağır laf ederdim ama neyse diyorum

Ramazan

Niye ne oldu yeni gruba alınmadın dışarıda kaldın diye iftiraya mı başladın sen sana yakışanı yapmışsın deli kanlı olsan yaygara yapmassın

Nihat

Ben zaten gruptayım ne yaptığını görüyorum beni bulsunda göreyim siz kit akıllılar akıllanmıyorsunuz stoplarla paranız eridiğinde göreceksiniz git son iki yıllık paylaşımlarına bak hep aynı döngü kasayı 500 yapar stop hop kasa 150 tekrar 200 le baslar gecende 300 başlayıp kasayı eritmedimi tek işlemde tekrar 200 dondu korsunuz

Murat
Murat

Royal crypto sizlere rağmen başarılı olacak. 🙌

Yusuf
Yusuf

Alemsiniz vallahi bahsettiğiniz adam binlerce kişiye umut olmuş sayesinde binlerce kişi dertlerinden kurtulmuştur. Siz kim olduğunuz ne olduğunuz belli kripto reis bu piyasa tek kazandıran kişidir yüzlerce işlemde TP kar alırken sesiniz çıkmıyordu.

Alper
Alper

Gruptan çıkanların hep benzer yorumu yapması ilginç değil mi? Grupta kazananları ve kar realizesi yapanları düşününce biraz hatayı kendinizde aramanız doğru olur.

Mikail
Mikail

İşiniz gücünüz yalan Royal crypto kötülemek gruptan atıldınız çamur atın hadi oradan ahahahaha

02 Kasım 2023 13:20

28 Kasım 2023 12:00
Hamiyet sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 06:36