Kastamall Rehau Türkiye Ve Bayileri Pişmanlık

15 Aralık 2023 09:48

2022 yılının başında Kastamonu'nun simge projelerinden biri olan kastamall rezidans'tan sıfır bir ev aldık. Evin doğrudan balkonlara açılan rehau marka 7 kapısı bulunmaktadır; biri sürgülü, diğer kapılar ise aç-kapa tarzındadır. İlk başta sürgülü olmayan altı kapının altısından da iki menteşe arasından hava geldiğini fark edince, proje müteahhidi olan Aras grup temsilcisi s*** hanım'a durumu ilettik. O da pencere ekibinin Ankara'dan geldiğini ve gelir gelmez uğrayacaklarını söyleyerek, bizi on ay boyunca oyaladı.
Bu süreçte sonuç alamayınca rehau Türkiye'ye 16.10.2022 tarihinde e-posta gönderdim, ancak geri dönüş olmadı. Bu arada eve taşınmamıştık. 2023 ağustos ayında eve taşındığımızda, daire doğramalarını yapan rehau Çankırı özkanoğlu firmasına ulaştım ve iki hafta sonra geldiler. Altı kapının hepsinden hava ve ses gelmesinin kullanıcı hatası olamayacağını belirttim. Sorunun çözümü olarak iki menteşe arasına iki menteşe daha eklenmesi gerektiğini tavsiye ettiler.
Binanın tesliminden iki yıl geçtiği için 2800 lira talep ettiler. Kabul ederek, işlemi yaptıkları zaman ve sorun çözüldüğünde ödeme yapmak istediğimi söylediğimde, başka bir yerde yaptırabileceğimi söylediler. Ben de kabul ettim ve para EFT'sini şahıs hesabına yaptırdım. Bir hafta sonra ustalar tadilata geldiğinde ilk kapıya menteşe eklediler, ancak ses ve hava kesilmedi. Kapılar arasındaki aralık değişmedi.
Bunun üzerine işlemin bir işe yaramadığını ve diğer kapılara da aynı işlemin yapılmasının bir fark yaratmayacağını söyledim. Usta arkadaşlar da bunun doğru olduğunu kabul ettiler. Kesin çözümün ne olduğunu sorduğumda, kapı kanatlarının değiştirilmesi gerektiğini söylediler ve ayrıldılar.
Bir hafta sonra rehau Çankırı özkanoğlu firmasından satış müdürü beni arayarak, rehau merkeze tekrar e-posta atmamı ve merkezden bir bilirkişinin gelerek durumu incelemesini tavsiye etti. Altı kapının hepsinde eğrilik, hava ve ses gelmesi durumu bir yana, üretici büyük bayisinin bile müşteri üzerinden çözüm üretmeyerek beni tekrar rehau merkeze yönlendirmesi, müşteriyi bir pinpon topu gibi oynatmaları ve dünya çapında kalite ile anılan bir PVC firmasının Türkiye operasyonunun bu şekilde yönetilmesi kabul edilemez.
Rehau markasından bir beklentim kalmamıştır ve bu problemi yerel üreticiler ile çözmeye çalışacağım.

02 Ocak 2024 10:23 (Şikayetten 18 gün sonra)

Müşterimiz evinde ziyaret edilerek sorun tespiti yapılmıştır, sorunun çözümü için müdahalede bulunulacaktır.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Rehau Türkiye Ve Bayileri Pişmanlıktır

14 Aralık 2023 20:33
Rehau Türkiye Ve Bayileri Pişmanlıktır

Rehau Marka PVC İle Hayal Kırıklığı: Kalitesiz İşçilik Ve İlgisizlik

Bedrettin
18 Nisan 2025 08:58
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Sevinç
17 Ekim 2024 20:03
Emrah sonuçtan çok memnun

03 Şubat 2024 13:38
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Egepen Legend Kapı Bozuk Ve Hizmet Alamıyorum

01 Haziran 2024 11:35