Yanıltıcı Rezervasyon Sistemi Ve Artan Ücretler

Fatma
17 Ekim 2024 19:29

Ankara Armada Regus hazır ofis kullanıcısıyız. Ücretli olan toplantı salonlarına rezervasyon yaptırmak için kendi sistemlerine giriş yaptım. İstediğim saat aralığı olan 8:30-18:30 aralığını seçtim ve buna istinaden ödemem gereken tutarı kabul edip rezervasyonumu yaptırdım ve rezervasyon onay mailimi aldım. Ardından rezervasyonumda değişiklik yapıldığı, saatlerin 8:30-18:00 arasına çekildiği ve fiyatın da arttığı yönünde yeni bir rezervasyon maili aldım. Bunun sebebini sorduğumda, yaptığım 18:30 rezervasyonunun ekibin mesai bitimi olan 18:00'den sonra olduğu için sistem tarafından otomatik olarak 18:00'e çekildiği, toplantı salonunu kiraladığım süre azaldığı için de indirim miktarının düştüğü ve fiyatın arttığı bilgisini aldım. Sistem ilgili saatlere seçim yaptırmaya izin verdiği için bu durumu kabul etmediğimi ve fiyatın ilk rezervasyonumdaki haline göre düzeltilmesini talep ettiğimde bunun mümkün olmadığı ve sistemsel bir açık olduğu belirtildi. Ayrıca bu durumun müşteriler ile hep yaşandığı, ancak sistemdeki bu sıkıntının giderilmediği bilgisi verildi. Yazılımsal olarak bu kadar kolay bir hatanın halledilmiyor oluşu, durumun kasıtlı olarak yapıldığını düşündürmekte ve müşteri deneyimi açısından kabul edilemez bir durum yaratmaktadır. Her ne kadar çözüm olarak birkaç saatlik ücretsiz kullanım hakkı verilmiş olsa da sistemsel bu sıkıntının giderilmesi gerekmektedir.

Otomatik Sözleşme Yenilemesi Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyeti

27 Ağustos 2025 14:03
Haldun sonuçtan hiç memnun değil

Regus Budur = Satılan Mal Geri Alınmaz

Haldun