Hakan
01 Haziran 2023 07:48

19.04.2023 tarihinde Reeder s19 Pro max 4/128 telefon aldım. Aldıktan kısa bir süre sonra megafonu açtığımda sesimin karşı tarafa gitmediğini fark ettim. Sorun etmedim fakat alalı daha bir buçuk olmamasına rağmen telefonun ekranında dikine beyaz çizgiler belirmeye ve dokunmatik çalışmamaya ekran atlamaya başladı. Muhatap olacak kimseyi bulamıyorum. Mesajlara görüldü atılıp cevap vermiyor. Müşteri temsilcisiyle iletişime geçemedim ve çok mağdurum.

profile profile
05 Haziran 2023 17:06 (Şikayetten 4 gün sonra)

Reeder Marka Danışmanı, Sizlerle iletişime geçebilmemiz adına lütfen telefon numaranızı paylaşabilir misiniz? İletişim bilgileriniz saklı kalacaktır. İyi günler dileriz.

10 Haziran 2023 12:05

12 Haziran 2023 11:24

29 Mayıs 2023 14:51
Reeder Telefonun Hemen Bozulması!
Reeder Telefonun Hemen Bozulması!
Celal sonuçtan memnun

Celal
14 Haziran 2023 17:15
"Melis ve Gamze hanfendilere ilgilerinden ötürü çok teşekkür ederim. Değişim kodu geldi."
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Garanti Sürecinde Cihaz Sorunları Ve Destek Eksikliği!

Kamil
04 Nisan 2025 16:33
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Reeder 20 Günlük Telefonun Ekranı Bozuldu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılmıyor

Osman