Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Reeder TV Sinyal Yok Sorunu

Reeder TV Sinyal Yok Sorunu
18 Temmuz 2024 00:22

3 gün önce Reeder TV aldım. Eve geldik, kurduk. Cihaz anten sinyali almadı. Teknik servis, ara satıcı, mağaza derken güç bela değiştirdik. Başka bir cihaz aldık. Bu cihazda da 10 dakikada bir sinyal yok hatası var. Koskoca uydu kanalları arasından 3-5 tanesini zor buluyor zaten. Teknik servise WhatsApp'tan yazın deniliyor.

Teknik servis mesajı görüyor ama çözüm yok. Evdeki 7 yıllık TV'mde bir kez bile sinyal hatası almadım. Aynı anten, aynı kablo. Kanalı favori yapayım deseniz olmuyor. Acilen telafi edilmezse mahkemeye taşıyacağım. Tüm sosyal platformlarda da mağduriyetimi paylaşacağım. Üstelik o AVM'de yok, bu AVM'de yok diye cihazla kapı kapı gezmek durumunda kalıyorum. Acil çözüm istiyorum.

18 Temmuz 2024 20:18

Görüntüye bakın ne dediğim ortada zaten. Bu arada fotoğrafı ürünü tanıtsın diye koydum. Ürünü Reeder mağazadan satın aldım

19 Temmuz 2024 10:13

Aramadığım destek numarası ve hatları kalmadı. Mağaza iade yok diyor. Telefonda iade yok deniliyor. Değişim yok deniliyor. Ayıplı ürün satıp parasını peşin alıp dalga geçiyorlar

22 Temmuz 2024 15:30

Güç bela iade işlemi için kayıt açtırdık. 21 iş günü normal servis süresi. İade için bu kadar beklemenin anlamı nedir bilmiyorum. Neticede mal ayıplı statüsünde. Tanıtımında ki işlevleri yerine getirmiyor. Ben peşinen ödediğim materyali kullanamıyorum. O da yetmez gibi git gel taksiye 2500 TL para ödedim. Kim telafi edecek zararımı acaba?

23 Temmuz 2024 16:03

Reeder servisi iade kabul etmediklerini iletmiş. Gerçekten komik. Satarken ortada teknik servis yok. Kurulum yapmıyor. Ama iade konusunda karar merci görüyor kendisini. Tüketici kanunundan bir haberler. Halka açık bir firmanın bu amatörlüğü garip açıkçası

Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

Reeder 4 Gündür Ne Arayan Var, Ne Soran

Tarkan
15 Mayıs 2024 21:44
Reeder 4 Gündür Ne Arayan Var, Ne Soran
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Reeder TV'de Sürekli Fabrika Ayarlarına Dönüş Sorunu Ve Çözüm Bulunamaması

26 Kasım 2024 13:21

Ümit
28 Ocak 2025 17:48
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
04 Temmuz 2025 11:46