20 Şubat 2024 21:14

29.11.2024 tarihinde Reeder mağazasından S23 Pro Max model bir telefon satın aldım ancak aldığım akşam cihazın bozuk olduğunu fark ettim. Ertesi gün mağazaya giderek cihazı değiştirttim. Eve geldikten bir hafta sonra yeni telefonda da sorunlar yaşamaya başladım ve değişim talebinde bulundum. Ancak müşteri hizmetleri temsilcisi, ürünün arkasında durmadı ve 2500 TL fark ödeyerek üst model bir telefon alabileceğimi söyledi. Bu durumu kabul etmiyorum ve Reeder'ın telefonumu değiştirmesini talep ediyorum.

23 Şubat 2024 12:33

23 Şubat 2024 09:49

21 Şubat 2024 09:43

Aradılar yüzüme kapandı tekrar arayın lütfen

21 Şubat 2024 11:19 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, tarafınıza arama sağladık, fakat ulaşamadık. Şikayetin gerçekliğine dair belge ve irtibat numaranızı göndermenizi rica ederiz.

21 Şubat 2024 14:31

Ararsanız şu an ulaşabilirsiniz

21 Şubat 2024 18:10

Geri dönüş yapar mısınız şu an bekliyorum

Reeder Garanti Kapsamındaki Telefonuma Haksız Servis Ücreti Talebi Ve Mağduriyet

Yusuf
02 Ekim 2025 12:40
Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Kubilay
14 Ocak 2025 02:21
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
26 Şubat 2025 13:51