Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S19max Ekran Yansıtma Sorunu

Reeder S19max Ekran Yansıtma Sorunu
14 Ağustos 2023 15:11

Reeder s19max marka telefonumdan ekran yansıtma yapamıyorum. Neden anlamadım. Telefonu ilk aldığımda ekran yansıtma oluyordu ama artık yapılmıyor. Bulunamıyor diye uyarı veriyor. Lütfen bir çözüm bulunsun gereğinin yapılmasını talep ediyorum Saygılarımla...

15 Ağustos 2023 11:03

Ben hiç bu kadar hızlı çözüm üreten bir firmayla karşılaşmadım anında aradılar ve gereğini yapacaklarını söylediler teşekkürler Reeder çok mutlu oldum iyi çalışmalar

15 Ağustos 2023 11:05

Cidden bu kadar hızlı çözüm yapılacağını düşünmemiştim yenilemeyi teklif etmeniz harika bir şey çok çok teşekkürler artık hep bu marka kullanacak

15 Ağustos 2023 14:01

Maalesef hala bekliyorum. Forum yollayacağız dediniz nerede Forum bekliyorum gereğini yapın lütfen acil! Teşekkürler mesajı attım ama siz hala Forum yollamadınız bekliyorum

18 Ağustos 2023 08:49

Sorunum hala çözülmedi hala bekliyorum Forum doldurun dediniz bilgiler olmuyor bir türlü dolduramadım seri no 14haneli dio sizin verdiğiniz sayı fazla WhatsApp'ta da yazdım ama hala sonuç alamadım lütfen gereğini yapın beklemek istemiyorum

20 Eylül 2023 11:02

Şu an telefonumun sorunlarıyla alakalı şebnem hanım tarafından arandım ve ilgileniliyor süreç sonuçlandıktan sonra tekrar yazacağım inşallah çözüme ulaşılır teşekkürler Reeder. Bekliyorum

Havva sonuçtan çok memnun

Havva
01 Ağustos 2024 20:50
"Bahar Hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim. Cihazımı teknik servise göndereceğim"

25 Ağustos 2023 10:44

Güven