İrem sonuçtan memnun

Reeder Arka Planda Kilitli Uygulamalar.

İrem
22 Temmuz 2023 01:41

Reeder p13 blue max Lite 2022 telefonumuz arka plandaki uygulamaların köşesinde kilit işareti var ve uygulamalar temizlenmiyor. On bellek temizlendi yazıyor ama uygulama hala açık kalıyor ve köşesinde kilit var. Çok şey denedim ama hiçbir şekilde düzelmiyor nasıl düzeltebilirim.

22 Temmuz 2023 02:04

P13 blue max Lite 2022 model telefonu Turkcell mağazasından aldım. Telefonun dokunmatiği çok geç algılıyor, kamerası çok kötü hatta içerisinde toz birikintileri olduğunu söyleyebilirim. Sıfır aldığım bir telefonun bu halde olması içler acısı. Telefonun arka kamerası da aynı şekilde çok kotu. 3 kamera olarak görünse de tek kamerası var! Ekran parlaklığı çok kotu kendi kendine renk değiştiriyor. Telefonun ses ahizesinde de tozlar var sesli aramada ses çok kısık geliyor. Hoparlörü de çok zayıf ses çıkışı sadece sağdan gerçekleşiyor ayarlardan düzeltmeye çalıştım ama olmadı. 3950 Mah batarya kapasitesi var ama 2000 Mah batarya kapasiteli eski telefonumun bile şarjı bu kadar erken bitmiyordu. Uygulamalar arka planda kilitli kalıyor ve hiçbir şekilde düzeltilmiyor. 2 haftadır aldığım telefonun durumu bu şekilde. Ögrenci imkanlarım doğrultusunda ucuzluğu nedeni ile aldım ama asla alınacak bir telefon değil. Telefonun maksimum ömrü zaten iki sene daha fazla asla dayanmaz. Türk malı olarak satışa sunulan Reeder markasından daha iyi performans beklerdim doğrusu, İade etsem başka telefon alamam ama biri bana sıfır telefonun kamera ve ses ahizesinin içinde neden toz olduğunu açıklayabilir mi?

Hacieyyup sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Telefon Ekran Işık Sönmesi Kilitlenmesi

Hacieyyup
10 Aralık 2023 06:30

Reeder S19 Max Pro, Arka Plandaki Uygulamalar Kapanmıyor

Mahir
27 Temmuz 2023 02:28
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Reeder P13 Blue Max Lite 2022: Uygulama Erişimi Sorunu Ve Yetersiz Yönlendirme

Hüseyin
27 Nisan 2025 16:24

Reeder Uygulama Kapanmıyor Neden?

Ezgisu
06 Temmuz 2023 00:11