Realme Kulaklık Yedek Parça Sorunu

17 Kasım 2024 01:00

Realme T300 kulaklık aldım 06.11.2024 tarihinde. Sonraki hafta perşembe günü kulaklık takılı iken hızlı bir şekilde anlık olarak koştum ve kulaklığın sağ teki düştü. Gece vakti olduğundan dolayı biraz zor buldum ama yer asfalt olduğundan (ufak taşlar vardı) o taşlar tarafından ezilmiş. Cuma günü teknik servise (KVK Ankara şubesi) gittim, cihazın yedek parçasının olmadığını, kulaklığın tamamen değişmesi gerektiğini söylediler. Yani aldığım 1399 TL'den daha fazla bir miktar çıkacağını söylediler. Ben de kullanıcı hatası olduğundan dolayı garantiye gitmeye aklım hiç gelmedi ve anlamsızdı. Ürünü Vatan Bilgisayar'dan aldım. Piyasada olan ve hâlâ satılan bir ürünün nasıl olur da yedek parça desteği yetkili teknik serviste bulunmaz? Realme'den bir destek bekliyorum.

18 Kasım 2024 16:40 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili sistem üzerinde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgisinden sizlere ulaşamadık. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla. Realme Türkiye

09 Aralık 2025 21:56

Tarafıma bir geri dönüş olmadı biraz geç kalmışım ancak garanti süresi hala bitmemiş kulaklığı o günden beri aktif kullanmadım mail adresim : [email protected]

Servis İncelemesi Yapılmadan İade Edilen Arızalı Kulaklık Ve Kargo Mağduriyeti

Cihan
11 Ekim 2025 16:00
Servis İncelemesi Yapılmadan İade Edilen Arızalı Kulaklık Ve Kargo Mağduriyeti
servis-incelemesi-yapilmadan-iade-edilen-arizali-kulaklik-ve-kargo-magduriyeti-2.jpg
servis-incelemesi-yapilmadan-iade-edilen-arizali-kulaklik-ve-kargo-magduriyeti-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 01:10
Realme Marka Kulaklığımın Parasını Ödemiyorlar
Sema sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 16:35

Seher