Baris sonuçtan hiç memnun değil

Ray Sigorta Ray Kasko Sigorta Mağduriyeti, İlgisizlik Ve Uzayan Süreç.

Ray Sigorta Ray Kasko Sigorta Mağduriyeti, İlgisizlik Ve Uzayan Süreç.
06 Mayıs 2024 18:04

19 Nisan tarihinde kazaya karışan aracımın yerine ikame aracı talep ettim, araç geldi fakat 2019 model,100 bin km üzeri hurdaya yakın bomboş Clio teslim ettiler. Aracın her yerinden ses geliyor ve hiçbir şekilde güven vermiyordu. Frenleme esnasında bile disklerden çatırtılar geliyordu. Aracı kullanmayacağımı belirterek iade talebinde bulundum ve ertesi gün teslim ettim. Daha sonrasında kasko ile irtibata geçip daha düzgün ve kullanılabilir bir araç isteğimi belirttim, Mondial diye bir aracı kurumdan SMS geldi ve ikame araç tek seferlik sağlanabiliyor gibi saçmalıklardan bahsetmiş. Ayrıca kazanın üzerinden 20 gün geçmesine rağmen hala kasko'dan onay gelmediği için araç serviste boş boş yatıyor, ray sigortayı aradığımda not aldık. Dönüş yapacağız diyerek savuşturuyor, ekspertiz firma kasko'dan onay bekliyoruz diye oyalıyorlar. Süreci hukuki yollara yönlendirmekten başka bir yol bırakmadılar. Pişmanlık.

13 Haziran 2024 10:03

19 nisanda kaza yapan aracımın tamir süreci tamamlanmasına ve eksper tarafından dosya kapatılmasına rağmen hala ray sigortanın yetkili servise araç teslimi için son onayını bekliyorum. 2 aydır yaşatmadıkları eziyet kalmadığı gibi şimdi süreç bitmesine rağmen son bir süründürme süreci başlattılar. 38 Yaşıma kadar yaşadığım en büyük pişmanlıklardan birisi kesinlikle Ray Sigorta denen poliçe ile yolların kesişmesi oldu. Yetkili servisteki dosya sorumlusu kişiler bile her gün konu hakkında sıkıştırmaya başladı haklı olarak, fakat Ray Sigorta bu konuda insanları mağdur etmek mottosuyla istikrarlı bir şekilde umursamaz ve süründürme politikasından taviz vermiyor. Ayrıca çağrı merkezini her aradığınızda farklı kişilerden farklı bilgilendirmeler duyuyorsunuz. Muhtemelen hiç biri süreci bilmiyor ve sadece laf kalabalığı ile oyalama görevi idame ettiriyorlar. Tek kelimeyle büyük fiyasko, uzak durulmalı.

13 Haziran 2024 10:01

09 Mayıs 2024 15:06

19.04.2024 Tarihinde Kaza yapan aracımın ekspertizlik sürecinin üzerinden 3 hafta geçmesine rağmen ilgisizlik ve hiçbir aksiyon alınmaması nedeniyle hala beklemedeyim. Eksper firmasını aradığımda telefondaki alakasız kişiler sadece üst perdeden konuşarak süreç hakkında hiçbir somut bilgi akışı sağlamıyorlar. Ray Sigorta kasko firması da aynı zihniyetle hareket ettiği için hiçbir şekilde çözüm üretilmiyor. Tamir sürecinden daha uzun süren ekspertizlik çözümsüzlüğü çok net olarak ortadadır.

07 Mayıs 2024 09:20 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Baris
Baris
08 Mayıs 2024 10:54

Ve iletişime geçilmediği gibi ben iletişime geçip tekrar tekrar görüşmeme rağmen hala aynı oyalamalarla savuşturuyorlar.

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2025 18:15

Kasko İkame Araç Talebim Karşılanmadı, Mağdur Edildim

15 Temmuz 2025 14:43

19 Ocak 2024 16:10

06 Temmuz 2023 16:24
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2025 13:30