Queen sonuçtan hiç memnun değil

Ray Sigorta Araç Değer Kaybını Tazmin Etmiyor

04 Ekim 2023 12:49

Özetle duran otopark halindeki aracıma geri manevra yaparken asaa lojistik a. Ş. Ait ağır vasıta dorsesi dikkatsiz şoför tarafından hasar verildi... Polis tutanağı ile araç hasar kaydı oluştu. Onarım yapıldı. Ancak araç hasar değer kaybı için tam kusurlu olan karşı tarafın sigorta şirketine müracaatım değerlendirildi fakat değer kaybı tazmin edilmedi... Bu hususta mağdurum. Bir aydan fazla aracın onarımı için serviste kalan araç nedeniyle sıkıntı yaşadım. Asaa lojistik telefonlarıma bile tenezzül edip dönüp bakmadı... Lütfen şikayetimi duyurun. Teşekkürler

04 Ekim 2023 12:52 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Ray Sigorta Tarafından Trafik Kazası Tazminatımın Uzun Süredir Ödenmemesi Ve Süreçte Yaşanan Oyalamalar

26 Haziran 12:55
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Küçük Hasarda Bile Uzayan Onarım Ve İkame Araç Sorunu

Doğukan
05 Ağustos 11:47
Küçük Hasarda Bile Uzayan Onarım Ve İkame Araç Sorunu

14 Mart 2024 16:57
Ray Sigorta Böyle Firma Olamaz
Barış sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 14:36
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 11:23