Rampage Speed W20 Direksiyon Seti Vites Kutusu Sorunu

Batuhan
08 Ocak 2024 15:55

10 Eylül'de satın almış olduğum Rampage Speed W20 direksiyon setinin vites sistemi, 8 Ocak 2024 tarihinde hiçbir hor kullanım olmadan durduk yere bozuldu. Sorun şu: 1. vitese takıyorum, sorun yok; 2. vitese takıyorum, sorun yok; ancak 3. vitese takınca 1. vitese tekrar geçiyor. 4. vitese takıyorum, bu sefer 2. vitese geçiyor. 5. vitese takıldığında ise 1. vitese, 6. vitese takıldığında 2. vitese geçiyor ve bu sorunu 4 oyunda da yaşıyorum.

11 Ocak 2024 17:27 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

Eren

Ben de aynı sorunu yaşıyorum yaklaşık 1 yıldır sorunu çözemediğim için de direksiyon setini rafa kaldırdım. Ancak bugün Youtube.com de karşılaştığım bir video yüzünden çok fazla oynayasım geldi ve tekrar kurmak istedim ama vitesin 3. 4. 5. Ve 6. Viteslere geçmemesi tüm hevesimi yerle bir ediyor. Bana da yardımcı olabilir misiniz lütfen

Ahmet
25 Nisan 13:20