Ramada Hotel & Suites by Wyndham Kuşadası Ramada Hotels &Suits Kuşadası Kesinlikle Çok Kötü

28 Temmuz 2024 22:15

2023 yazında memnun kaldığım otelden 2024 yazında da ailemle büyük bir grup olarak kaldık. Ancak, otelin yönetimi geçen yıla göre oldukça kötüydü. Otele tam zamanında gitmemize rağmen odalarımız hazır değildi ve 45 dakika beklemek zorunda kaldık. Çocuğuyla uzun yol kat eden kardeşim için bu bekleyiş zor oldu. Havuz kenarında şezlong bulmak imkansızdı, masalarda da yer bulmak zordu. Yemek saatlerinde de masalar doluydu ve oturmak için uzun süre beklemek zorunda kaldık.

Personel geçen yıla göre daha motivasyonsuz ve yardımsever değildi. Örneğin, gece 23:45’te kahve istememe rağmen, sıcak servis kapalıydı ve lobi bardan almak zorunda kaldım. Bebek sandalyesi talebimizi de salonun köşesinde bir alanı tarif ederek almamız gerektiğini söylediler.

Temizlik ve güvenlik konusunda da sorunlar vardı. Bulaşıklar sürekli kötü yıkanıyordu. Ayrıca, otoparkta yer kalmadığı için yol kenarına park ettiğimiz aracımıza zarar verilmişti. Otel yetkilileri bu olayla da ilgilenmemekte ısrarcı oldu.

Son olarak, ala carte restoranda iç mekan olduğu söylendiği halde, rezervasyon yaptığımızda iç mekana oturtma taleplerimiz karşılanmadı. Misafir ilişkileri çalışanı bize yanlış bilgi vermişti ve sorunumuz çözülmedi. Genel olarak otelin kalitesi geçen yılki deneyimimizle kıyaslandığında büyük bir düşüş göstermişti.

29 Temmuz 2024 12:42 (Şikayetten 14 saat sonra)

02 Temmuz 2023 18:32

08 Temmuz 2023 17:01
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Crystal Club World Of Colours

23 Haziran 2024 12:36
Crystal Club World Of Colours

03 Eylül 2023 13:42
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 11:06