Raks PF20 Smart Termostat Devreye Girmiyor

26 Ocak 2024 00:341.372

HB'den alınma Raks PF20 Smart ürünüm saatlerce çalışıp odamı ateş gibi yapıyor, termostat devreye girmiyor. Satın alım yeri ve kutunun üstünde termostatlı yazıyor. Devreye girmesi için bir şey yapmam gerekiyorsa söyleyin yoksa değişim vs. Çözümüne bakın lütfen.

Not: Bundan önce başka bir siteden stx modelini almıştım onda hem aşırı ses vardı hem yine termostat devreye girmiyordu. Geri gönder iade et yenisini al yaptım yenisinde ses yok ama termostat yine yok. Lütfen hızlı şekilde ilgilenin.

İsmail
1 Şubat 2024 13:37

Defalarca aradım açan olmadı uzun süre sonra Raks firması aradı. Teknik servisimize yollayın incelesinler dendi. Daha önce aldığım modelde de termostat bozukken bunda da bozuk. Sıfır aldığım ürünü neden teknik servise yollayayım? Süreç uzadı da uzadı, satın aldığım yerden iade ettim. Raks eskiden güzeldi ama bundan sonra almayı düşünmüyorum.

27 Ağustos 2024 14:34 (Şikayetten 7 ay sonra)

Merhaba, şikayetiniz ilgili departmana iletildi.En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.Mutlu günler dileriz.

Uğur
Şikayeti Çözüldü
8 Şubat 2024 10:57

Raks ısıtıcı yapamıyor. Bana da yenisini göndereceğiz dedi Raks yetkilisi Kerim bey ama göndermedi. Tüketiciyle dalga geçen bir firma. Ayıplı mal satmaktan yasal şikayetimi yapacağım sıfır yeni ısıtıcı soğuk hava veriyor.

Sertaç
Benzer Şikayeti Var
2 Şubat 2024 10:08

Selam ne servise ne de genel merkeze gönderme ben aynı ürünü aldım 26 Aralık 2023 te 1 defa servise 2 defa genel merkeze gönderdim ama sonuç aynı termostat atmıyor ben ürünü iade edecektim genel merkezi aradım iade etme termostat sorunu vardır deliler ve her ürünü gönderdiğimde 15 günde ancak geliyor ve termostat yine atmıyor 14 gün dolmadıysa hiç uğraşma iade et bende şikayet vara video da attım 2 hafta oldu bana dönüş sağlanmadı bile hemen iade et hiç uğraşma

Yeni Alınan Klima Soğutma Yerine Isıtıyor, İade Talebim Var

18 Ağustos 2025 03:11458

Raks Boreas 220 model klimayı yaklaşık iki hafta önce Migros Viaport Kurtköy mağazasından 12.000 TL ödeyerek satın aldım...

1 Destek2 Yorum

Raks Boreas130 Hava Soğutucu Çalışmıyor, Destek Bekliyorum

27 Haziran 2025 11:17664

Raks Boreas130 marka hava soğutucumu fişe taktığımda ışıkları yanıyor, ancak cihaz çalışmıyor. İlgilenir misiniz? Lütfen...

Tümünü Gör
Raks Vantilatör Bozuldu Kısa Sürede