Quick Sigorta Ödeme Yapmıyor Eksik Evrak Bahanesi İle

19 Mart 2024 14:02

Quick Sigorta, eksik evrak bahanesiyle ödeme yapmıyor. Aracımın uğradığı hasar sebebiyle zaten mağduriyet yaşıyorum. Kusurlu olan tarafın trafik sigortası için dosya açtım; ancak, gelen eksper mutabık kalınan tutar üzerinden dosyayı kapattı. Fakat servise ödeme yapılamıyor, 'eksik evrak' deniliyor. Defalarca verilen mail adresine iletmemize rağmen herhangi bir gelişme olmuyor. Aracın hasara uğradığı tarih ile şimdi arasında parça fiyat farkı oluştu. Bunu telefonla görüşerek belirtiyorum; ancak 'yapabileceğimiz bir şey yok' diyorlar. Ödemenin yapılıp aracımın bir an önce onarılmasını istemem en doğal hakkım. Ancak hem aracıma çarparak zarar verildi hem de kusurlu tarafın sigortası tarafından mağdur ediliyorum ve hiç destek alamıyorum.

19 Mart 2024 15:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Şikayet incelemeye alınmıştır. Değerlendirme yapılarak bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

19 Mart 2024 20:19

Konu hakkında gerekli aksiyonlar alınmış olup KVKK gereği 3.kişilerle ve sigortalı ile bilgi paylaşımı yapılamamaktadır. Mağdur, vekil ya da onarım servisi aradıktan sonra dosya durumu hakkında detaylı bilgi alabilir. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
11 Aralık 2023 23:09
Quick Sigorta Aracımın Değer Kaybını Ödemiyor
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 21:47

21 Aralık 2023 14:26
Engin sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 13:19
Quick Sigorta Oyalama Taktikleriyle Mağdur Ediyor
Şamil sonuçtan hiç memnun değil

Quick Sigorta'dan Uzayan Onarım Ve Eksik Hizmet Mağduriyeti

16 Eylül 11:26