Quick Sigorta İlgisizliği Ve Para Ödenmemesi

11 Haziran 2024 16:371.533
10 Haziran 2024 20:38

İvedilikle değerlendirilmesi ve paramın ödenmesi ve ben engelli bir bireyim ve tedavi görüyorum

11 Haziran 2024 23:47 (Şikayetten 7 saat sonra)

Konu dosyada kusur tespit görüşüne göre işlem yapılmıştır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

12 Haziran 2024 01:39

Kusur tespiti sizin değil polisin ve eksperin raporunda %100 siz kusurlusunuz bu kusur oranları dışında mahkeme kararı olmadan siz kusur veremezsiniz yaya geçidinden gecen gecen yayaya çarpan sürücüye %25 hakli olan yayalara %75 kusur vermek nedir ve kendi bilir kişiniz veriyor sizlerden bununla ilgili mahkeme kararınız yok karar merci siz değilsiniz

12 Haziran 2024 01:41

Sevgili sigorta yetkilileri sizlere sesleniyorum nasıl bir sigorta şirketiniz var ki insanların mağdur ediyorsunuz ben duran aracıma vuruyor eksper raporu ve polis kaza tutanağın da %100 kusurlu siz olmanıza rağmen kendi içinizde bir bir kusur belirleyip kendi ruhsat sahini %25 kusurlu gösterip devletin polisinin verdiği belgeleri hiçe sayıp hatasız suçsuz kişileri suçlu gibi gösterip 07zg 173 plakalı aracımın ödenmesi gereken mutabat imzaladığım belge ile kesinleşen 110.000 TL lik tutarı nasıl %25 kısmını 27.500 TL ödemek nedir yapılan yanlış polisin tutanakları hiçe saymak nedir komik durumu kime anlattıysam sigorta şirketiniz mağdur kaynıyor müşteri hizmetleri ise bağıra çağıra müşterilerin yüzüne kapatıyor kanun değilsiniz ve karar veren mekanizma içinde değildir şirketiniz ben bana arabamın onarım masrafımı yatırmanız hukuki anlamda avukatım aykut bey ile acil iletişime geçiniz

12 Haziran 2024 23:16

Motor Kazası Sonrası Tazminat Ödemesi Ve Dosya Sonuçlandırılmıyor

28 Eylül 2025 11:371.802

Eylül 2023’te İstanbul Bostancı’da geçirdiğim motor kazasında karşı tarafın kusurlu olması nedeniyle Quick Sigorta’ya ba...

3 Destek

Eksik Ödeme Ve İletişim Sorunu Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

26 Eylül 2025 17:31580

Quick Sigorta trafik sigortam kapsamında yaşadığım kaza sonrası mağdur taraf olmama rağmen, araç satış ve toplam ödeme t...

Tümünü Gör
Quick Sigorta Hasar Bilgilerinde Yazan Hasar Tarihi

Quick SigortaHasar Bilgilerinde Yazan Hasar Tarihi

Murat
Quick Sigorta Telefon İle Verdiği Teyidi İnkar Ediyor!

Quick SigortaTelefon İle Verdiği Teyidi İnkar Ediyor!

Ahmet
Quick Sigorta Yol Yardımsız Sigorta

Quick Sigorta YolYardımsız Sigorta

Nurten
Quick Sigorta Kusur Oranına Bakın

Quick SigortaKusur Oranına Bakın

Boran
Quick Sigorta Değer Kaybı Sıkıntısı!

Quick SigortaDeğer Kaybı Sıkıntısı!

Muhammed
Quick Sigorta YK İşlem Problemi