Queensland Güzellik Merkezi Profesyonellikten Uzak Ve Müşteri Memnuniyetini Gözetmeyen Hizmet

03 Temmuz 2024 21:22

Kapısının önünden bile geçmemeniz gereken bir işletme. Tüm vücut lazer epilasyon satın aldım, hiçbir işe yaramadığı için randevu bulmak ve oluşturmakta çok büyük bir problemdi. Bir gün bir mesaj aldım işletmeden; bulundukları bina vakıf binasıymış ve tadilata girecekmiş, bundan sonra başka şubede işlemler devam edecekmiş. Bunun benim problemim olmadığını söyledim, para iadesi istedim. Oralı olmadılar. Sonuçta vakıf binası ise bellidir, tadilata gireceği kayıt olmadan bilgilendirme yapılabilirdi, ona göre kayıt oluştururdum. Merkezi görmek için merkeze gelen müşterilerin yanında yapılmayan işlemleri yapılmış gibi anlattılar. Nişantaşı'nda bir lazer merkezine kayıt oldum. Ben sonuçta burası için para ödedim, diğer şubeleri için randevu oluşturulacakmış. Benim dedikleri semte gitmek için ne yeterli vaktim var ne bunun için zaman ne de para harcamak istiyorum. Bir de dalga geçer gibi 'Sizin öneriniz ne?' diye soruyorlar. Burada çözüm bulacak olan kişi ben değilim. Ben mağdur olan taraftayım. Defalarca kez ödeme yaptığıma dair makbuz istedim, verilmedi. Dalga geçer gibi el yazısı bir kağıt verdi, uzun sarı saçlı ismimi hatırlamadığım hanımefendi. N****** Hanım'ın işletmeciliğini yaptığı merkeze hiç yakışmayan, profesyonel olmayan bir tutumları var. Yarın öbür gün 'Ödeme yapmadınız.' diye de karşıma gelebilirler diye şüphe var içimde. Kimse önünden bile geçmesin, ücret iademi alabilmek için her yasal yola başvuracağım. Konuşmaları ekleyemiyorum, daha sonra kendi açımdan haksız duruma düşmemek için ama en azından görsele ekleyeceğim kağıtla bile anlayabilirsiniz. Ayrıca iki kez dövmeme atış yapıp silinmesine neden oldular. Dövmem silindi dediğimde 'Bir şey olmaz ya.' gibi bir cevapla karşılaştım. Neresinden tutarsanız tutun elinizde kalıyor kısacası. Böyle işletmeler yüzünden insanların güzellik merkezlerine güveni azalıyor.

16 Şubat 2024 00:05

Mas Güzellik (Kahramanmaraş) Lazer Epilasyon Mağduriyeti