QNB Finansbank Qnbfb Hissesi Şikayet

15 Mart 2024 15:51

İyi günler, ben QNBFB hissesinde yaklaşık 5 yıl önce belli bir miktarda hisse senedi aldım. Yaklaşık 5 yıl geçmesine rağmen banka her yıl büyük karlar açıklamasına rağmen kar payı dağıtmamakta ve biz yatırımcıları mağdur etmektedir. 2023 yılında yaklaşık 33 milyar kar açıklamış olmasına rağmen bu yıl da kar payı dağıtılıp dağıtılmayacağı ile ilgili bir açıklama yapılmamış, bizler mağdur durumdayız. QNBFB bankası neden biz yatırımcıları mağdur etmektedir? Neden biz yatırımcılara kar payı dağıtmamaktadır? Elde edilen bu büyük karlar ne şekilde değerlendirilecektir? Bir banka yatırımcılarını hiç düşünmez mi? Banka yöneticilerinin vicdanı rahat mıdır? Ahiret inancı da göz önünde bulundurulmalıdır. Umarım banka yöneticileri bu yazdıklarımı okur ve bizleri mağdur etmekten bir an önce vazgeçerler.

15 Mart 2024 15:58 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

13 Aralık 2023 15:03

08 Aralık 2023 22:08
Kürşad sonuçtan hiç memnun değil

Kürşad
07 Aralık 2023 21:24