Qcy Teknik Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Sezer
30 Ekim 2024 12:18

Qcy T13 kulaklığımın tekini kaybettim ve ücret karşılığı yenisini almak istedim. Ancak, satın aldığım ürünün kutusundaki seri numarası olmadan veremeyeceklerini söylediler. Yetkili satış kanalımızdan aldığınız ne malum dediler. Cihazın üzerindeki seri numarasını ilettim, yine de olmaz dediler. Aldığım firma üzerinden ürünü göndermemi istediler, gönderdim (Hepsiburada). Ürün 20 gün bekledi, ne arayan var ne soran. En son ben aradım. Bize kulaklık gelmedi dediler. Ürününüz bizde değil, teslim alınmadan kutusu olmadığı için iade olmuştur dediler. Kargoyu teslim almadan ürünün kutusuz olduğunu nasıl anladılar, orası ayrı soru işareti. Hepsiburada size teslim etmiş görünüyor, dedim. 'Ahanda bilgileri' dedim. 'AA evet, ürün bizde' dediler. Hay Allah, aksilik işte. Kurcalamasak ürünümüz hiç olacak orada. Neyse, sonunda ürünün sıfır fiyatı 700 TL iken tek kulaklığı 270 TL bedel ile gönderdiler. Bedeli havale ile gönderdim. Ona da fatura kesildi mi, muallak. Bir evrak göndermişler, bedel yazmıyordu. Özetle, qcy teknik servis kötü bir süreç ile yönetilmekte (istech iletişim). Qcy marka değerini düşürmektedir. Daha iyi yönetilmesi dileğiyle.

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
13 Ocak 2024 20:44
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Ve QCY Teknik Servis Hayal Kırıklığı

Semih
17 Mart 2025 14:31
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

QCY Bekletme Ve Kargo

Yunus