Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 17:45

İzmir Barçın mağazasından Puma marka bir ayakkabı satın aldım, ayakkabıyı alalı 25 gün oldu ve her gün giymedim en fazla 10-15 kere giymişimdir ve bu kadar kısa sürede ayakkabının içinde bulunan taban kısmında ki yeşil süngerin bir kısmı yok oldu ve ayağımı acıttı mecburen farklı bir taban almak zorunda kaldım. Ayakkabıyı 1.600 TL'ye aldım ve maksimum 15 kere giymede ayak iç tabanın bu şekilde eriyip yok olması beni çok şaşırttı. Vd kızdırdı Puma marka ayakkabılar hakkında ki olumlu düşüncelerim yok oldu gitti bu kadar kaliteli olarak düşündüğüm bir markanın bu kadar kalitesiz bir tabanlık tercih etmesi beni hayretler içerisinde bıraktı ve bir sonraki tercihim farklı markalar olacak.

27 Ekim 2023 16:05 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Ekim 2023 09:54

Ürünü satın aldığım firma üretmiyor ayakkabıyı marka size ait, tercih edilen kalite size ait, ürünü Barçın mağazasından aldım ama üretim size ait ayrıca ben Herhangi bir telafi istemiyorum zaten extra para ödeyip başka bir tabanlık satın aldım, tercih edilen ürün de ki tabanlık kalitesi sizin sorumluluğunuz, ayrıca bu konuda aynı şikayet ile rahatsızlık yaşayan başka müşterilerinizi de gördüm, bence bu konu da bir şeyler yapmalısınız, böyle bir marka için üzücü şeyler bunlar, umarım bu durumu düzeltirsiniz, ben Şikayet var kaydı oluşturduğum da Herhangi bir zarar tazmini beklemediğimi ayrıca belirmiştim.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 16:39
Puma Ve Barçın Spor Ayakkabı Deri Çatlaması
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Eylül
19 Kasım 2023 22:57
Sporting Mağazasından Aldığım Puma Ayakkabının Açılması
Sporting Mağazasından Aldığım Puma Ayakkabının Açılması

Esra
11 Mart 2024 00:17
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
21 Mart 2025 11:15
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Olcay
17 Temmuz 2024 13:13
Puma Ayakkabı Almanın Pişmanlığı Ve Kalitesizliği.