Puma Aldığım Kusurlu Pumanın Değişim Yapılmaması

15 Mayıs 2023 15:47

Osmaniye ili Kadirli ilçesinde faaliyet gösteren Temel Giyim Mağazalarından 09.03.2023 tarihinde Puma marka spor ayakkabı satın aldım. İki ay bile giymemişken sağ ayakkabının alt tabanı yani ökçe kısmı açıldı. Ayrıca ayağın asıl tendonu kısmına gelen tarafta, sağ ve sol ayakkabıda bulunan süngerler aşındı ve yerinden çıktı. Gene sağ ve sol ayakkabının dış yüzeyinde bulunan dikiş iplerinde çıkmalar meydana geldi. 2 ay bile giymediğim ayakkabıyı garantiye gönderdiğimde kusuru bana buldular. Buradan Puma yetkililerine sesleniyorum. Deprem bölgesinde ikamet ediyorum. Gerçekten moralim çok bozuldu. Tüketici Hakem Heyeti'ne Başvurdum. Buradan da ifşa etmek için paylaşıyorum. Yıllarca Puma ayakkabı giyerim ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Sizin ayıbınızı yüzünüze vurmak için paylaşıyorum. Eğer yenisi ile değişim yaparsanız Tüketici Hakem Heyetindeki Başvurumu çekerim.

16 Mayıs 2023 17:21 (Şikayetten 1 gün sonra)
16 Mayıs 2023 17:25

Peki öyle olsun sevgili Puma. Bir daha Puma ayakkabı almayın arkadaşlar. İnsanları mağdur ediyorlar. Değişim yapmıyorlar. Aylık ayakkabı dağıldı ve hiçbiri de sorumluluk almıyor. Artık tüketici hakem heyetini bekleyeceğiz

Sümeyye sonuçtan memnun değil

Sümeyye
09 Kasım 2023 01:53
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
23 Ekim 2024 08:47

Ali
04 Temmuz 2024 15:19
Volkan sonuçtan memnun değil

Volkan
31 Aralık 2023 04:00
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
15 Ekim 2023 09:27